Ilyenkor inkább ki se számold, hogy mennyit nyertél volna, ha...
Az volt a biztos. Egyelőre bement a 200 napos alá, az lesz a kérdéses, zárásra ott marad-e. Még nagyon necces.
Ilyenkor inkább ki se számold, hogy mennyit nyertél volna, ha...
Az volt a biztos. Egyelőre bement a 200 napos alá, az lesz a kérdéses, zárásra ott marad-e. Még nagyon necces.
Na korán dobtam tegnap :)
De jó volt ez így, mert az éjszaka borzalmas lett volna, hogy kiütik-e vagy sem...
Tróger egy banda ez az Erste, már rég ~80Ft-nál kellene lennie a jegyzőnek vételi oldalon..
Igen, megvolt a 200 napos visszateszt, nem lenne baj, ha át is vinné. Egyelőre még tartva, meglátjuk mit csinál délután, ha visszafordul 300 felé, dobom.
A jegyzők ráadásul szeretnek ilyenkor summantani, a vételi oldalon nem is látszik, az eladásin 78 Ft-on van.
köszi, majd igyekszem figyelni... remélem nem fordul fel 305-re ma.... :)
Az a baj ilyenkor, hogy tegnap rengeteget vettek, tele lesz eladóval a könyv a jegyzőn kívül. Én most adtam el már 1K-t 73-on, ez 67 és 56 Ft-os volt, még a 45 Ft-os megvan.
certiben az kb mennyi? 61-en vettem hozzá 1800 db-om van most a ts21-ből....
80 körül?
én ma is reggel 8-kor már futottam a váltóhoz, mert huf erősödést érzett a bajszom (ami nincs)... még 300-ért bevette, de 5-en álltak előttem sorba....40 %-át leépítettem a készletnek, a többi esetleges júniusi turbulenciákra félretéve...
Már meg is van, én 298,7-ig várnám kb., alatta lenne szebb.
Szerintem ez most nagyon lutri, még mindig nagyobb tere van a gyengülésnek, mint az erősödésnek.
Tulajdonképpen még mindig nem akarják beismerni, felfogni, és elfogadni, hogy az EUR a célját akkor teljesítheti be, ha "elit deviza" lesz, hiszen annak eleve ezt a szerepet szánták. Éppen ezért eleve az lenne a normális, ha átdolgoznák a feltételrendszerét a görög példára alapozva, és automatikusan kivágható lenne belőle egy ország, ha nem tudja teljesíteni a követelményeket, ugyanakkor - és ennek megfelelően - nemhogy nem lenne kötelező(!) a belépés, hanem eleve csak a "jófiúk" léphetnének bele. Hogy aztán ebből az kövtkezik később, hogy lesz egy új német márka, vagy sem, az egy más kérdés, de paradox módon, csak így lehet a versenyhátrányt, egyenlőtlenségeket kiárazni Európából, azaz az általam korábban már emlegetett kettős (nem számítva a Fontot és egyéb devizákat) EUR rendszerrel.
Ez most a déli államokat rendbetenné, a költségvetésük rendeződne, az életszínvonaluk kevésbé drámaian csökkenne le, az iparuk kissé erőre kaphatna.
Nem az EUR repedt meg, hanem az a fajta erőszak, amely azt hitte, hogy elég diktatórikus parancsba adni az "igazodj, egyformásodj, birkuljt" és már így is lesz minden. Európa egységéhez pont olyan gazdasági rendszer kell, amiben együtt tud maradni. Ebben pedig az az érdekes, hogy senki sem kérdőjelezte meg Európa egységes létét amiatt, hogy az angoloknak soha nem lesz Eurója, akkor most mi ez a bigottság, hogy de ezeknek az országoknak mindenképpen EUR kell, mert ez az egység szimbóluma?
Ez egy görcsös ragaszkodás a problémához, magához.
A pln diagram ráadásul copy+paste a HUF-ra. Még százalékban sem térnek el. Egy ideje pont az a jellemző, hogy nagyjából együtt mozgunk.
Teljesen együtt mozgunk a nemzetközi piaccal. Nem tudom mi köze a pénteki bármilyen szavazásnak, amíg egy czk-t, pln-t is szétcsapnak.
köszi! sajnos azt írja, csak előfizetők olvashatják, de így is sejtem, miről van szó...bár az egész egy óriási szemétség, akár a banknak, akár az ügyfélnek kell fizetni...