Én látok, bár nekem késletetett van. 8.53as adat szerint van.
Erstében vagyok most Markershez reálban
Én látok, bár nekem késletetett van. 8.53as adat szerint van.
Erstében vagyok most Markershez reálban
picit húzd feljebb a piacot :) én szeretnék még beleadni,de ippen nem teljesültem
nemtudom...még nem látom hogy erő lenne itt...de fordulhat persze....
Aki Equitasnál van lát normális adatokkal bármilyen 5ös könyvet?
pluszban nyitott minden...de nem annyira mint amennyire a tegnapi USA miatt gondolnánk...
mindjárt kiderül van -e erő a piacban...tegnap nem volt semennyi sem
én még tartom az eredeti elképzelésem a hetes kép alapján,ha időbeliséget rendelünk hozzá be is jöhet,juni 4 szavazás MNB ügyben,utánna IMF-re várás,aztán kezdődik a trükközés,időhúzás,hintapolitika,olyan július közepefelé, HA a nemzetközi viszonyok is úgy alakulnak kikényszerítik a kormányból a megállapodást ,ez stabilizálhatja a hufot,de én 290 alá nem mostanság várom
1,2 eurusd vel kalkulálva ehhez pedig 270-275közötti usdhuf jöhet,de ott a visszaváltási targetem ennél följebb van,szerintem az idei év nyertes devizája a dollár lesz
ezt ha hatira vetítem,bazi csapkodás,durva szivtás,de meglesz az általam vizionált 15000-15300 as szint
de ez is komplex és durván változhat,fő a biztonság,már amennyire lehet
http://kepfeltoltes.hu/120524/EURHUF_hetes_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Szia! Köszönöm, jól estek kedves szavaid! Ma is tárazunk....310 az álmom, de a hátsó agyamban a 290 is benne van, ezért csökkentgetek...
Számomra is elképesztő, hogy S&P felért oda, ahol tegnapelőtt jó erőben volt, 17.350es hati dukálna mellé.
Megint kis dupla alj remények, utána ha felmegy kis dupla alj, nagy dupla alj remények vannak nálam ,-)
Elliott B. mélyre sikerült, ha az volt, de ilyen is van.
Sajnos tegnap megint zártam 10kontit, de így is van bőven, ha visszamegy felfele megint növelem. Tegnapi szintek alatt eladok mindent, és újra gondolom mit tegyek, ha lesz irány, bár már legszívesebben saját dolgaimat intézném, amik el vannak maradva..
S&P szép alsó kanócos doji gyertyát csinált előző doji fölé.
Talán fordul?
pontosan egy cipőben vagyok veled...elképesztő...
no, azért Ázsia esett, és a futuresok is pirosak... talán nem lesz benne erő felfelé..mert tegnap aztán nem volt.
Több hír is van. Ep elnöke beígérte görögöknek, hogy ha sokáig szórakoznak nem kapnak több pénzt, és amennyiben nem kapják meg a következő adagot, annak beláthatatlan következményei lesznek. Na puff, ez nem nagy újdonság. Hp csökkenő eredményről számol be, és többek között emiatt költségcsökkentő tervet jelentenek be zárás után (kib@sznak több ezer melóst) állítólag. És ami a lényeg szerintem: "Clearly we are heavily enough oversold that some bounce in the market would seem normal just from a purely technical perspective," mondja egy elemző. Szóval megy a hablaty, holnapig meg majd megálmodják mit is akarnak...
na :) csak bejött a eurhuf speki :) gratulálok,minden sikerre szükség van,ügyes váltás volt
nekünk figuráznak, hogy holnap magasabbról essünk :D
hát ez igaz....bár én nem panaszkodhatom, mert táraztam ki az euro-ból, egyedi részvényeket tartottam, csak a magyar rv alaptól váltam meg, amit most sajnálok...
na ez beszarás :) ma buktam a tegnapi longal 400pontot,a fordulással visszajött a fele,holnap bukok a futó shortal,lassan kezdem tökönszúrni magam , hihetetlen jobb ha az ember hozzá se nyúl,elképesztő
mi a k. anyja történt már megint, hogy így feljöttek?
Talán a ma kialakult Bearish Abandoned Baby megerősítés lehet a további esésre, de majd holnap Egon megírja, hogy így van e :)
Nem feltelek mester, osze fog jonni neked meg ebben az evben is egy szep nyero :D
lehet benne emelkedés is igen...de eddig sosem tudtam rendesen meglovagolni..
nekem tényleg csak shortolni szabad...mindig azzal keresek pénzt..ha keresek..