Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#513745 BigRabbit Előzmény: #513741

Reszedrol is kivaras akkor :D Egyebkent ugyanazt erositetted meg amit mondtam, shorthoz melyen vagyunk, longhoz meg szar helyzetben.

#513743 BigRabbit Előzmény: #513737

Tudod mi a baj Bud, long ide vagy oda, mindenkinek ott a zabszem a seggeben (mar bocs). Egy nem jol kiejtett mondat es buko, lehet masnap meg rantanak rajta olyat, hogy hangulatod is elmegy, mivel most mar olyan melysegekben van, hogy barmikor johet egy rugo, es ha nem jo iranyban allsz, szivas. Matol reszvenyben is tartok egy kis szunetet, mint hatiban, Nem "longosnak" valo videk ez. :D

#513741 Frontin Előzmény: #513732

Hú, az asszonnyal ne menj szembe, a végén még megvon Tőled ezt-azt... ;-)

Viccet félretéve, ez ami most van tényleg egy nagy pénzégető, ugyanakkor aki tisztán tech alapon kereskedik, annak egy kánaán ez a sok mozgás minden irányban. A kép egyértelműen lefelé mutat hosszabb távon, azonban néha esetleg az esések megvétele is hozhat a konyhára v.mit, persze nagy kockázat mellett. Bár ha van jó stopszint, akkor lehet csökkenteni a kockázatokat is. Szvsz a short lesz a jó hosszú ideig, de nekem ez a szint nem vonzó a shortépítéshez egyelőre. Vagy magasabbról, vagy kapjak egyértelmű megerősítést az esés folytatódására.

#513737 BudFox Előzmény: #513732

hát igen..pedig tegnap még milyen szép longosra állt minden....affene..17.460 -17.490 -en el lehetett volna adni...

csak ezek a nyavajás politikusok....

#513732 BigRabbit Előzmény: #513725

Szerencsere kivagtam a MOL longokat 700alatt kicsivel. (Na jo, nem szerencsere, hanem mert esznel voltam) Es ha meg ma visszahuzzak, akkor is necces, mi lesz a kovetkezo honap fokozodo bizonytalansaga kozepette. Valszeg - 1500 pont, csak Molban, feltetelezve, hogy a gorog valasztas jol sikerul. Egyebkent meg benne lehet az egesz pakettban egy -20%, ha gorogok odalonek az EUnak, de ha nem akkor is minimum ideges oda vissza rangas = penzegeto, IMF nelkul meg elkepzelni sem merem. Bar a MOL es hati elegette a nyeromet, sot tul is egette, egy havi megtakaritasom fedezi a bukot, szoval tanulopenz, viszont szerencsejatekhoz, penzegeteshez nincs kedvem, szoval kivarok. Inkabb gyujtoketek eskuvore, pici lakasra, minel kevesebb hitellel. Egy szabalyt ugyanis betartok barmi aron, olyan penzhez nyulni, amire szukseg van, az az igazi hiba, es asszony 2 hete mondta mondta, kell a penzem :D A legnagyobb vicc, 8%-os kamatok vannak, kockazat nelkul.

#513729 BudFox Előzmény: #513718

én is voltam már így..azthittem sosem jön össze semmi..mostani időszak is hasonló...de sosem adjuk fel...mindig van előre vezető út

#513725 Frontin Előzmény: #513724

Mol nagyon fontos támaszon csücsül (15.500), sőt már alatta van picivel. Ha nem húzzák vissza, akkor a 14K garantálva van.

#513721 Frontin Előzmény: #513565

"Egyszerűen nem merek poziciót nyitni, vacillálok, attól ideges lettem hogy kinyitott a tőzsde."

Ezen azt hittem behalok amikor olvastam! :-)

Lazulj egy kicsit!

#513717 Frontin Előzmény: #513682

853-ra tettem egy 20 kontis próbalongot, 19-et meg is kaptam a nyakamba. ;-) Stop a legutóbbi aljnál 700-nál.

#513716 BudFox Előzmény: #513682

ez nagyon pánik szagú...még 17.000 felett short indult...mostanra majdnem teljese pakk ki van építve...

ebből nagy zuhanás lesz még...innen is.meglehet..erő semmi.

#513681 BudFox Előzmény: #513658

pattincs ?

most sokkal érdekesebb lesz hogy USA ha felébred megveszi -e az esést ? és a rémhírt -amit cáfoltak ? nemtudom....

erő kéne még az emelkedéshez...de nagyon lagymatag minden

1mp alatt átváltott az á…

#513679 Fornit

1mp alatt átváltott az árfolyam 17.000-ról 17.125-re...

#513678 Hathor Előzmény: #513664

Ilyen sávra én nem tudok gondolni chart alapján.

20Któl jöttünk le 16.000ig miért lenne sáv?

Toljátok meg az emelkedőn a biciklit inkább a longosoknak ,-)

Kegyetlen ez a szenvedés, ami ezen a tőzsdének nevezett valamin megy.

#513675 BudFox Előzmény: #513664

szerintem olyan fontos események jönnek most a nyáron is..hogy sokkal nagyobb mozgások lesznek, mintsem ebben maradjon.

#513664 szotyi Előzmény: #513658

csak hangosan gondolkodok...

sáv? prompt 16K-17K?

az a daráló kikészitene mindenkit