Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Lázár kaphatja az uniós kasszakulcsot

#514718 Arsene Lupin Előzmény: #514713

Lézer Jani buta ugyan, de annyi esze van, hogy nem szeretné majd egyedül elvinni a balhét.

Re: Lázár kaphatja az uniós kasszakulcsot

#514713 Palimadár Előzmény: #514702

Lehet, hogy Simicska fogja irányítani, esetleg Nyerges. Utóbbi öccse már ott van Lászlóné mellett annak kinevezése óta.

Re: nincs cím

#513949 Arsene Lupin Előzmény: #513940

Tartom a longokat, természetesen billegtetve. Ma még nem piszkáltam bele semmibe, várok ugyanis egy felrántást. DT longot azért nem merek nyitni rá.

Lupin úr. Tartja még a l…

#513940 Rozsdáskilincs

Lupin úr. Tartja még a longokat? Billegtetget 300 környékén érdekes lehet az oti viselkedése

ha ma nem is ,holnap bej…

#513848 Borska

ha ma nem is ,holnap bejön

példaértékű a stratégia használata ,a könyörtelen stopp és az elszántság,én csak tanulok Lupin Úrtól

Re: Fenékhalászat

#513833 Arsene Lupin Előzmény: #513796

A mai tipp enyhén szólva nem jött be, pedig sokáig szépen állt a fenékhalászott OTP-m. Szerencsére jól volt beállítva a stop.

Re: Fenékhalászat

#513796 rbbj11 Előzmény: #513484

sajnos ez nagyon nem jött be. Ahányszor mostanában betévedek a topicba, és épp olvasok öntől, akkor mellélő. Mi történt? mindig csak rosszkor jövök?

Re: Demján: Legyen 310-315 forint az euró

#513744 macika Előzmény: #513730

na és széll kálmán adó nem lesz?

na csak a növekedés miatt

re longos

#513730 sbbacsi Előzmény: #513720

Most olvasom, hogy nyakunkon a meccsadó is az EB-re... :)))

#513720 sbbacsi Előzmény: #513651

Egyetértek.

Oligarchaadó meg még nem jött a multik után.

Szóval lehetne ezt még jobban... sokkal.

És akkor nem kéne 12378432. adó.

Rozsdáskilincs, ne kezdjük el sorolni, hogy hanyadik adó és melyik tétel, mert hosszú lesz a sor. Kezdődik a -mnyp pénzzel, áfa, stb... chipsadóval van vége asszem. ;)

És az a gond, hogy ez nem a versenyképességhez kell, hanem, hogy csak a szánk széle legyen sz*ros, még nem lepett el teljesen. Egészségügy, bkv, máv, oktatás csőd szélén.

#513667 Arsene Lupin Előzmény: #513632

Ha Dr. Schmitt aláírással van, akkor egyszer még sokat fog érni, mint a régi hibásan nyomott bélyegek.

#513651 banyaiz Előzmény: #513648

Otp sorsa valóban nem hagy hidegen.

Egy vmit el kell ismerni, ha ebben a környezetben 3% alatti hiánycélt tudunk tartani úgy, hogy a növekedésünk is legalább átlagos lesz EU szinten, az eredmény. De amilyen eszközökkel elérjük az több mint aggasztó. Folyamatosan tökön lábon lőjjük saját magunkat, ami elkerülhető lenne.

Az is tiszta sor, hogy vmilyen szinten multiknak bankoknak ki kell venniük a részüket . Csak én attól tartok a nagy lendületben és politikai okokból átesünk a ló másik oldalára ebben a kérdésben.

Az a centralizálás ami folyik minden gazdasági ügytől eltekintve szintén nem tetszik túlzottan.

#513650 nemértem Előzmény: #513647

Nem akartam belemenni a korabeli divat árú kereskedelem rejtelmeibe, csak annyi,hogy Demjén elvtárs jó elvtárs volt. Ami teljesen érdektelen lenne, ha a sok retardált hülye nem komcsizna, és közben nem találnának ki maguknak bocsánatos elvtársakat, meg nagyon csúnyákat. Mindezt úgy, hogy legtöbben a papájuktól hallanak ezt azt, aki meg éppen párttitkár volt anno.Persze nem arról mesélget...

#513648 Rozsdáskilincs Előzmény: #513646

Na látom van egy részvényes szemöveged is:-) Le vele, tedd fel a közösségit. Mint a közösségi terhek igazságosabb megosztása:-)

#513647 exmnbs1 Előzmény: #513637

az kis rész volt szvsz

nagykörúti butikokba mentek inkább sokan a koppintott cuccokra