az remek lenne.....P ...ezek a nyavajás görögök már megint...tegnap ettem egy gyrost, 820.- Ft volt..többet a közelébe se megyek a gyrososnak....menjen csődbe az is a drága gyrosával _:)
az remek lenne.....P ...ezek a nyavajás görögök már megint...tegnap ettem egy gyrost, 820.- Ft volt..többet a közelébe se megyek a gyrososnak....menjen csődbe az is a drága gyrosával _:)
Nem csodálom, hogy nem mersz longolni, nem is kell most.
Nekem van már, elfér.
Ma ha nem megyünk feljebb, akkor megint zárnom kell valamennyit.
Eddig a két napos emelkedés korrekciós szintjei tartanak, DAX. SP, BUX, OTP a korrekciójánál volt csak egyelőre.
B.pont jellegű esés belefért, ha feltép C-vel 17800ra, bár valóban most ez még nem látszik egyelőre.
Egyébként nálam is 16405 volt buxban elérhető
Bux pont addig jött le ameddig vártam, a hati még picivel lejjebb is. Mégsem merek longolni (volt ajánlatom de visszavontam), mert az Otp-nél úgy látom mintha hiányozna még egy kör lefelé a legutóbbi 3200 körüli minimum alá.
hát nagyon nehezen akar innen felállni... talán ha USA -ban felébrednek és látják hogy a rémhírt megcáfolták.. de az még 2 óra.
Ha jó irányba állok akkor örülök,ha nem akkor nem...
Mos túgy tűnik aljat találtunk egy időre..pattincs?
hát a tegnapi tuti mégse olyan tuti már....
nektek nincs elegetek már ebből a csapkodásokból ? nincs egyértelmű irány...
nincsen infom, sem brokerismerősöm, csak figyelem az eseményeket. Amik tudom, gyakran szívatósak. ez van.
Nah,ilyen a tuti info?
én ma full shortot nyomok mindenre, bezárom, és holnap csak kuksizok, holnap nem lesz értelme csinálni semmit sem. mindenki koki lesz.
ennyi volt a long nálam,nem tetszik az egész,ugy összességében sem szép
némi öröm az ürömben hogy a dollár és euró pozik szépen termelnek,de ez a bux long........ rendesen megtréfált....
bux long17400----17000 zárva kár volt érte
Kt 500 pont...itt a hősködés eredménye.
PEdig ez van már évek óta és vszeg marad is...jobban zavar hogy egy állítólagos pletykára estünk,majd miután helyesbítettek se megy a felfelé.
nem hiszem el hogy már megint egyik napról a másikra homlok egyenest más az irány...ezt egyszerűen nem lehet lekereskedni....életveszélyes ez a piac...
a befolyásoló hírek mindig zárás után jönnek, emiatt nem lehet lépni
Már bezártam, van rajta nyerőke. Én nem idegeskedek rajta.
Nekem is volt már ilyen. Tarts 1-2 hét szünetet. A piac megvár.
usdhuf hetesen BRUTÁLIS!!! 247 fölé zárva heti szinten ,létrejöhet egy bazi csésze,aminek a célára.......
na akkor valóban nyekk lesz a buxnak
100 alatt vettem én is pár kontit...17e hati alatt repülnek.