még scak a médiással van versenyben, de lehet phyl árak lesznek lassan
lassan 1-1ben váltják phylaxiával.
bezony, apportos solymászok meg ea többiek 8 szoros higításra jöttek
kecsegtetve be is szórták a nagy limites emelekdésben
re tyúkos sztori
Kedves Zsada!
Hasonló drasztikus értékvesztés zajlik a KEG apportoknál ( Anonymus és társai ) is ,azaz a "karmester" és közvetlen ( mindkét vállalat igazgatóságában fellelhető ) sameszai ugyanazon recept szerint fejik a kisbefektetőket gátlástalanul. Korábban a "pénztárnok" korában még értettem volna a hatóság vizsgálati vonakodását ,de most nem értem ,hiszen az aránytalanság vakitó és a "szövetkezés" szálai is a kezelt társaságokban ott vannak...példát lehetne és kellene statuálni!
Ez is a megujuló gazdaság - az új politikai irány - része lehetne és érdemes lenne olyan uj ,vagy ujragondolt programokat is a KEG-be integrálni ,ami az országnak hiányzik.
Ha ezekben áttörés lesz ,akkor lesz TEMELOK ( multimodális kikötő ) és sok minden egyéb.
Érzésem az egyébként ,hogy az idő most a " karmester" ellen dolgozik ,tehát - ha nem a hatóság ,akkor - a pénzhiány fogja kikényszeriteni a lapok felfedését.
"kisrészvényes"
sunwo
az már érdekes lesz...
kedves Marslakó2
Mivel kérdezte,hogy mi vezérel megosztom Önnel és a fórumozókkal.Azt szeretném ,ha nem a mutyi ,hanem a valós értékek mellett fejlődhetne egy jobb napokat látott - és kétségkivül többre érdemes - magyar energetikai cég.Ehhez pedig befektető , a befektetőnek meg transzparencia kellene ( mert egyébként akár el is hiszik a lehetőségekről szóló történetet.. ).Ez meg sehogy sem akar összejönni ti. a transzparencia....a nagybefektető meg kevésbé szivatható,mint a kisrészvényes.
A jövő üzemanyaga egyébként a metanol ( lásd Oláh György- nobeldijasunk - könyvét) ,de abban egyetértünk ,hogy az LPG fontos része az üzemanyag portfóliónak.
Viszont a KEG gazdélkodását a közgyülésen némi taps mellett oncolgattam,azzal ,hogy a nagytartály kétszer-háromszor is többet hozhat más alkalmazásban mint a jelenlegi.A bérpalackozás meg nagyon vékony üzlet ( lásd a nagyok versenyét a MOL-ért..) igy a fedezet közel sem lehet optimális. Egyébként most ki szállit a SUZUKI-nak Ön utána nézett ? Mi a helyzet a Stafétagázzal és az X Lite palackkal ,amiben a KEG uttörő volt ??
Szóval azt gondolom ,hogy az erőfeszitések tiszteletre méltóak ,de a hatás a " csiga és a ló versenye " a javulás és költség vágtán komoly - lehetőleg stratégiai - befektető nélkül!
Fenntartom ,hogy egy " nyitott ajtók fórum " szükséges és talán a csoda sem váratna sokáig bennünket.
Üdvözlettel
" kisrészvényes"
44.. kezdődik a "morzsolódás"... közeledik a fizu-nap... a héten 40 alá megy sajnos... :(
50-nél lehet lesz rá jelentkező, de csak apportos
re econyet, phyl, hunyet
Inkább csak 50 Ft névérték, hogy lehessen utána nyomtatni, 100-200-on nem emelne itt tőkét senki se.
de ha a sonkát eladják félő, hogy alaptőke csökkentés lesz/kell majd akkor
lásd tyúkos
kb 100-200Ft névérték, darabszám marad
jó ötlet a vitanap, de kétlem, hogy ez megvalósul, pedig most célok közt volt említve, a kommunikáció javítása a cég és a részvényesek között... bár, ha csak 4-en vesznek részt a közgyűlésen, akkor egy "közönségtalálkozón" mennyien lennének???
Kedves Marslakó2
Az autógáz egy veszélyes ( és szeszélyes ) árufajta ,mert gyors - szezonáli-, és ár - fordulókat tud produkálni nagyon vékony marzzsal.Ez kértem Pimpertől ,hogy világitsa meg ,csakúgy ,mint a MOL kereskedés mibenlétét ( kiadta a KEG szivét az óriástartályt , veszi - de vajon milyen áron - a gázt ? ) , de nem hajlandó válaszolni ,csak sumákolás van. Valaki irta a Suzukit a topikban . Vajon szállit-e nekik a KEG ? Szóval továbbra is megy a vakitás és a kisrészvényesek elkábitása az üzemi nyereséggel. Kérjünk egy nyilt vitanapot Pimpertől és szivesen moderálom a nyilvánosság előtt. Jó lenne ,ha a tényleges lehetőségekről ,egy új, a mai energetikai piacnak megfelelő új stratégiáról beszélhetnénk.
Ja és az export ! Ismerjük a viccet ugye. "Ha van kivel ,nincs mivel és forditva".
" kisrészvényes"
sunwo
szépen lassan eladják a sonkát a haveroknak occsóért, mondjuk évi 10m nyereségre én se tartanám meg
meg kell a pénz nekik nagyon, azt meg szépen leélik
mutyi junki
nem tudom, nem rajtunk múlik....
gondolom a héten még kitart, aztán jövő héten majd elkezdik önteni, mert közeledni fog a fizu-nap...
Kedves ElCamino !
A Visonka értékesitése a "tőkésités" mellett egy pozicióképzést is szolgálhat,mert lassan ,de biztosan közeledik az-az ismeretlen vásárló a 25 %-os szinthez ,azaz előkészithetik - ,ahogy irtam- a Visonka ki-, vagy átmentését ! Ez pedig egyfajta bennfentességet is feltételez...Valakit ezért már büntettek..
Érdemes lenne ezt az OTC-st a NAV-nak megvakarni ,mert elég massziv pézügyi dolgokat "igazgat"..
Bocsika ,de megindult az agyam.
"kisrészvényes"
sunwo