Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Demján: Legyen 310-315 forint az euró

#513646 banyaiz Előzmény: #513641

Max a fejem vörösödik az indulattól azért amit látnom kell mit művelnek "nagyjaink". :)

Gazdasági racionalitásnak nehéz lenne nevezni a pénzvilág ilyetén módon , mértékben történő sanyargatását. Persze ezt mindig jól el lehet adni a néptömegeknek.

Gondolom az extra különadók, kiszámítható környezet , és az egyezségek ismételt megszegése az olcsóbb bankolás, és telefonálás stb irányában hat. :)

#513641 Rozsdáskilincs Előzmény: #513634

kapd már le azt a vörös szemüveget egy pillanatra:-) Nehogy má azt gondold hogy a pénzvilág sanyargatása népszerűségi kérdés:-) Apróság, drágábban bankolunk és telefonálunk mint az EU átlag. Mert nagy a verseny..

#513637 nemértem Előzmény: #513594

Falusi legenda. Dolláros import cuccokkal operált, azt meg a párt bizottságon döntötték el. Nincs nagy jelentősége, csak ez a nép attól is olyan, amilyen , hogy fogalma nincs a múltjáról.

#513634 banyaiz Előzmény: #513632

Nem született népszerű lépés? IMF halogatása, bankok terrorizálása, EU démonizálása folytassam még? Ezek mind politikai népszerűség vesztés halogatását célzó gazdasági baklövések vsz.

Alkotmány díszkötésben, az nem semmi. Dr Schmitt aláírása is rajta van? :)

Azt olvastam hozzá írtak mindenféle idézeteket is de nem tudom mit pontosan. És nagy emberek is aláírták. :)

#513632 Rozsdáskilincs Előzmény: #513631

Aztán mindezt felülírja a pillanatnyi népszerűség.""

Nem emlékszem hogy született volna népszerű lépés mostanság:-) Ha csak nem a díszkötésű alkotmányra nem gondoltál:-)

ui: én kaptam egy példányt:-)

#513631 banyaiz Előzmény: #513629

Vannak jó gondolatai , csak pl ezzel amit mond 310-es eur rendben jó az exportnak, de rossz a devizahiteleseknek.

Egészen furcsa a kormánynak a viszonya ezekkel a Demján , vagy Csányi stb. Ott vannak Viktor közelében mintha puszi pajtások lennének , egyeztetnének stb , nyilatkoznak mi lenne a célszerű, azt gondolnám ezt meg is fogadják Viktorék.

Aztán mindezt felülírja a pillanatnyi népszerűség.

Nagyon kiváncsi lennék ezek a gazd pol lépések előtte milyen szűrőn mennek át. Minőségükből ítélve elég silány lehet. :)

#513629 Rozsdáskilincs Előzmény: #513627

De csak azóta mióta kikristályosodott nála hogy a szocikra nem lehet alapozni hosszútávon:-) Igazi üzletember lett aki felismerte a politikán felüli gazdasági élet fontosságát. Szememben nagyot nőt, sok ilyen gondolkodást az üzleti életben.

#513627 banyaiz Előzmény: #513556

Demján? Viktor egyik legnagyobb támogatója. Bár az utóbbi időben ahogy hallgatom néhány dolog már nála is kivágta a biztosítékot. :)

#513594 Arsene Lupin Előzmény: #513583

Jó üzletember volt már akkor is.

"A történet szerint Demján Sándornak - Skála-beli irodájából úton a mellékhelyiség felé - feltûntek a plafonról lelógó táblák: román ingek kaphatók 90 forintért. Megkérdezte az eladónõt, milyen a forgalom, mire azt a választ kapta, hogy még egyet sem vettek. Visszafelé Demján már rendelkezett is: írják ki, hogy import ingek, százötven forintért. Szétkapkodták."

http://ziccer.hu/hirek/eastend

#513583 nemértem Előzmény: #513579

Nem tud róla? A Skála sikere azon alapult,hogy egyedül a Demján kapott valutát,hogy vonzó nyugati árukat vásároljon. Á, nem azért , mert seggnyaló volt...

#513579 Arsene Lupin Előzmény: #513556

"Egy balos üzletembertől ilyet ritkán hall az ember."

Nem tudok arról, hogy balos lenne. Üzletember volt mindig, minden érában.

#513556 Rozsdáskilincs Előzmény: #513488

Ugyanakkor hozzátette, hogy az Európai Unió az utóbbi két évben kettős mércét alkalmazott Magyarországgal szemben és „óriási hibát” követett el, amikor megtorpedózta a magyar kormány eredeti stratégiáját, amely magasabb költségvetési deficit árán stimulálta volna a gazdaságot."""

Egy balos üzletembertől ilyet ritkán hall az ember.

Lupin Úr igaza van az utolsó mondatig szerintem. Rég figyelem az embert szvsz nagy fejlődésen ment keresztül.

Fenékhalászat

#513484 Arsene Lupin

Rendes kis korrekcióval kezdenek ma a piacok. A profit taking, de f*sás is megfelelő terminus technicus. Legfeljebb két óra hiszti után aztán megnyugodnak a piacok, és elkezdődik a fenékhalászat. Van élet a görögök nélkül is. Zárásra akár pluszba is mehetnek a piacok.