No ez úgy látom hulló kés.......
Igen, félig viccnek szántam, félig meg komoly, mert valamit látni lehet belőle. De ahogy a mait elnézem... :(
Na, ez azért nem mindig igaz.
A nőknél például ad garanciát. :-)
Jó kis elemzés ez, amit ki lehetett hozni a gyakorlatilag semmiből, azt kihoztad. ;-)
A nálunk felröppentett "hír" -hogy miért is esett 3 napig-, nem tudom kint mennyire ismert, de ha az, akkor esetleg valami fordulatot is hozhat, és lehet, hogy tényleg lesz egy duplaalj.
maga a hullám elmélet igazolt tény, szépen igazolható"""
50-50% eséllyel szvsz rosszabb lesz az, ha fogsz egy papirost és nem vagy rest írogatni:-)
"maga a hullám elmélet igazolt tény, szépen igazolható de"
- Nobel díjat kapna valaki ha sikerülne igazolni.... Jelenleg a tudománynak azt sikerült igazolni, hogy az árfolyamváltozások nem normális eloszlásúak és azt, hogy az eltérés a normális eloszlástól nem kizárólag ugrásokkal teli Brown mozgásnak a következménye. Az árfolyamváltozás struktúrájával és annak modellezésével kapcsolatban úttörő munkát a matematikus Benoit Mandelbrot végzett, de az ő munkájából is inkább az derül ki, hogy az EW alkalmazása nem megalapozott. Idő hiányában nem megyek bele a részletekbe, de még egy laikus számára is könnyen elvégezhető egy primitív vizsgálat: Ha egymás mellé tesz egy EW – vel generált görbét meg egy valódi árfolyamgörbét azonnal látható, hogy az EW által generált görbe mennyire szintetikus.
maga a hullám elmélet igazolt tény, szépen igazolható de, mint sok minden másnál itt is egyik elemző így másik meg úgy számolja azt.
FB elemzés meg 3 nap után meg egy kicsit vicces sztem
Egyetértek. A jövőre nem ad garanciát a múlt. Valószínűségeket feltételezhetünk.
Nincs tudomanyos bizonyitek arra hogy az Elliot Wave elemzes jovobe lato kepesseggel rendelkezne. Utolagosan megrajzolt egyezesek , kiindulopontok nem konkretizaltak, 50-50 % - os eselyu kimenetelek. Humbug. Amugy a chart tetszik.