Lesznek meg olyan idok, csak ki kell varni.
mondjuk azért pozitívum hogy az SP reggel óta 4.5 pontot jött fel...
áh..megint a politikusok rángatják az egsézet....egyszer elfogy a türelme valami tőzsdés politikusnak akinek ráadásul szava is van a dologban..aztán repülnek kifelé a Görögök..
na most mi lesz ? mi legyen ?
USA tegnap zárás óta, mostanig 15 pontot esett...
már szépen mehetett volna a long tovább..erre tessék...megint el lett cseszve ez az egész helyzet..
én nem a hírek és remények miatt nyitottam a longot,hanem mert bejelzett az általam figyelt rendszer de ebbe nehéz sőt lehetetlen belekalkulálni az ilyen politikai dolgokat,teljesen igazad van
az indikátoraim nem csak a short zárást de a long jelzést is beadták tegnap,hát léptem,lehet ma megbánom
... épp emiatt olyan szines ez az egész :) hogy bármi lehet
-0,2 % ban a futi,ez sámli...
Amúgy amilyen jó erőben vagyunk lehet simán +1% ban zárunk.
Amúgy azok az idők amikor hetekre be lehetett ülni a poziba elmúltak és többet nem lesznek már sztem.
Azert ez undorito. 2 longos nap, es bekoptek a levesbe a gorogok megint. Na ezert nem nyitok pozit amig ez a mizeria le nem megy. Egyszeruen vicc, kiszamithatatlan.
....301
van egy trendjelző indikátor ami hetesen utoljára 2011.05.22 én adott eurhuf-ban vételi jelzést akkor 267es árfolyamról ment a zárási jelig több mint 40en forintot......
akkor érik az uj csúcs és a hati KO,hacsak be nem avatkoznak
tennap jött...
"Az elmúlt hetekben az esésé volt a főszerep a BMW árfolyamában. Jelenleg egy fontos támaszhoz érkezett a papír, és egy jó vételi pontot is láthatunk. A fundamentumok alapján is érdemes BMW papírokat vásárolni."
reméljük csak sp1320ig van hitelesítve, aztán onnan kuka.
Azért az uccsó gyertya elég megmentősre sikeredett,hogy essen a szájukba esővíz...nincs még itt az esős idő.
ne bánd,könnyen lehet hogy holnap jobban jársz shortban mint longban,ahogy nézem az én fordulásom is tiszavirág életű lesz
jelen pillanatban usdhuf 236,20 eurhuf 299,20 nem kimondottan longos jel
holnap szivás lesz a hati long
én sajnos elbénáztam a zárást, és beragadtam shortban, kiülöm. megvárom, míg kedvező áron zárhatom.
Egy biztos, a június csapkodós lesz, ehhez nem kell nagy jóstehetség. Nagyot lehet majd nyerni is, bukni is attól függően hogy sikerül ráülni arra a lóra. ;-)
http://www.portfolio.hu/gazdasag/imf-ugy_a_kormany_es_a_piac_is_juniusi_kezdesben_hisz.167617.html
Ime egy hir, amire mar kezdek immunis lenni.
Ha majd ugy erzed eljott, akkor majd szolj :D koszi elore is. En ugy gondolom, hogy a jo belepes junius 22-e (ha jol emlekszem) azaz a gorog valasztasok napja utani hetfo lesz. Mert ha tudnak kormanyt alakitani az EU-IMF hivok, akkor fellovunk, akar hosszabb tavon is, tamogatva kesobb egy IMF megallapodassal, szeptembertol egy gyorsjelentesi szezonnal (mivel az OTP mar most leirta a vegtorlesztesi veszteseget, igy a 3. negyedev szep lehet).
Ha a gorogoknel a jelenlegi koalicio megbuki, es jon a szelso bal, akkor gyorsjelentesek, IMF, semmi nem ment meg minket a zakotol, max tompitani tudja az esest. En egyenlore azt az idoszakot latom jo beszallonak. Persze mint tudjatok, volt mar hogy tevedtem :D
Sziasztok! Na látom nem sok mindenről maradtam le ma sem. Tovább tart a pénteken indult korrekció, aminek szvsz még nem értünk a végére, bőven van még hely fölfelé. Nem is bánom különösebben hogy nincs most időm gép előtt lenni, messze van még egy igazán jó belépő lehetősége, nem kell elsietni.
short zárva 17900----17400
long nyit 17400-----
pördültem egyet én is,ismét long,első pakk,kizárólag spekulatív jelleggel és szűk stoppal
kiderül