Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Arsene Lupin

Re: Elszigetelődött a német kancellár?

#513404 Ricsi Előzmény: #513385

Ebben semmi meglepő nincs, nincs is értelme, hogy ott üljön.

Szerintem annyi képviselő kellene, ahány párt bejutott. Lenne xy a fidesz színeiben, lenne 65% (vagy mittomén mennyi) szavazata. Maszop 1 ember, 14% (ezt sem tudom, nem is érdekel). És így tovább. A frakciók úgyis egy emberként szavaznak meg mindent, ezért felesleges ennyi ember a parlamentbe.

#513385 Wall street Előzmény: #513326

Zenét hallgat havi egymillióért a Parlamentben az egyik fideszes képviselő

Dr. Szakács Imre fideszes országgyűlési képviselő, a Győr-Sopron-Moson megyei közgyűlés elnöke a mai szavazások alatt végig YouTube-ról hallgatott zenét (mindezt havi egymillióért - egész pontosan havi bruttó 1 019 201 forint az országgyűlési képviselői javadalmazása + Győr-Moson Sopron megyei közgyűlési képviselőként havi 558 133 Ft), majd a szavazások után vette is a kalapját - tájékoztatott egyik parlamenti forrásunk.

Látható a képernyőjén a YouTube oldala, illetve a fülhallgató a fülében:

http://kuruc.info/r/6/96392/

#513323 Spade Előzmény: #513116

"de ha piacokat akarnak, áldozni is kell rá időnként."

.

Ez is szerintem egy elhibázott nézet a németek a BRICS országokból élnek nem pedig a görög olasz spanyol pigsekből, sőt a pigsek élnek a német turizmusból..

Irország meg egy külön érdekes fejezet, ha az írek nem mentik meg a bankjaikat a németek meg az íreket akkor az angol bankok dőlnek be, mert ők kaszáltak az ír hiteleken, az angolok meg úgy általában kussolnak amikor adakozni kéne az alapokba.....

#513116 Arsene Lupin Előzmény: #513091

Nincs más választás, a németeknek mélyen bele kell nyúlniuk a zsebükbe. Tudom, nem igazságos, de ha piacokat akarnak, áldozni is kell rá időnként.

#513091 Spade Előzmény: #512933

Hát persze Obama Cameron meg Hollande rendelt volna 10 roundot is a kocsmában, de Merkel fizeti a számlát ök mneg egy vasat sem adnak, így könnyü követelni :)

Az meg jó duma h majd az ECB adjon sok pííízt a görög bankoknak meg a f@szom tudja kinek, na meg EU kötvényt is nyomassák, és abból sponsorálják mondjuk a görögöket, csak az a kérdés ha a görögök kiugranak az eurből és becsődölnek akkor a kölcsönöket ki fizeti vissza a kötvényeseknek meg az ECB-nek ? mert h a görögök nem az biztos. de nem is Obama meg nem is Cameron és asszem Hollande se.....más f@szával verni a csalánt sokan tudnak a világban kár h nem olimpiai szám :)

#512940 banyaiz Előzmény: #512933

De nem most szigetelődött el ezen már Sárko idejében is ment a vita folyamatosan.

Merkel helyzete nagyon spéci vsz. Azt a német népnek beadagolni, hogy ők öntsék a pénzt a görögöknek stb, miközben kb az ott az általános vélemény , hogy ezek a görögök alkalmatlanok mindenre, és csak saját mentalitásuknak köszönhetik, hogy fejre álltak, hát ez kb a lehetetlen küldetés.

Pl megoldás lehetne egy egységes, közös EU-s kötvény , mellette sokkal nagyobb pénzpumpák ECB részéről. Ezt már korábban is erőltették franciák, csak németek nem mentek bele.

Egy ilyen lépés Merkelnek a politikai bukását jelentené nagy valószínűséggel, viszont ha nem lépnek és fokozódik a nemzetközi helyzet az is azt jelentheti. "Könnyű" döntés. :)

Elszigetelődött a német kancellár?

#512933 Arsene Lupin

http://www.portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/elszigetelodott_a_nemet_kancellar.167529.html

"A válsághelyzet megoldásában fennmaradt a nézőpontkülönbség a francia és a német fél között, Hollande a növekedést, míg Merkel a költségvetési szigort támogatja. A francia álláspont mellé állt David Cameron, brit kormányfő, és Barack Obama, amerikai elnök is, így a német kancellár a saját álláspontjával meglehetősen elszigetelődött."

Érdekes a helyzet. Nálunk a kerály belekezdett a t*könszúrással felérő megszorításokba, odakünn meg most kezdik el azt, ami Gyurkának nem jött össze.

Re: Durva kezdés

#512659 banyaiz Előzmény: #512656

Ugyan nincs mit ez csak az én gondolatom egyáltalán nem biztos így volt.

Szerintem a Bét nézegetésénél vedd azt figyelembe , hogy nagyon kicsi piac vki beledob egy kavicsot az állóvízbe cunami lesz belőle. :)

Ezen még sokat rontott az utóbbi idők gazd poljának nemzetközi megítélése ki van száradva a piac 0 a likviditás.

Vannak azért olyan szereplők is akik hoznak egy döntést és nem egy-két napban gondolkodnak és nem pár 10 vagy pár millió Ft-al. Na ők milyen irányba állnak be ez a nagy kérdés vsz sok más mellett azt pedig ilyen pillanatnyi dolgokból leszűrni nehéz. Plusz amit írtam ezek a napi heti pszichoterápiák. Jó zavaros dolog ez a tőzsde. :)

#512658 banyaiz Előzmény: #512657

Ez is egy verzió, benne van a kalapban.

A számomra egyetlen dolog a fő kérdés illetve kettő:

1. Ez az EU-s ügy hová fajul görögöket szűrét kiteszik e , vagy megpróbálkoznak vmi élénkítéssel.

2. A forradalmi helyzet hogyan alakul Imf és egyéb fontos témákban.

#512657 hosszhuszár Előzmény: #512655

valószínüleg, hétvégén elárasztják a médiákat rossz hírekkel, hétfőn meg az is elakar majd adni, aki idáig nem....szerintem..

#512656 nemértem Előzmény: #512652

Köszönöm, nyilván lehetett így is. Csirke agyammal nem számoltam a hétvégi zárásokkal. De ugyanakkor miért rúgtak bele a sokkal válságállóbb Mol-ba? / mármint a bankokhoz képest válság állóbb/

#512655 banyaiz Előzmény: #512654

Pontosan pl szerintem long szempontból a Béten hétfőn akár kedvező is lehet ha ma kiesik magukat amcsik és hétfő az emelkedésről szól új hét stb. Hülyén hangzik de ha ma plusz 1,5%-ban zárnak, de hétfő délelőtt azt visszaadják az rosszabb mint fordítva pszicho szempontból mert ki foglalkozik már ebben a felgyorsult világban, hogy álltak az indexek péntek este , hétfő délelőtti kereskedésben. :)

#512654 Rozsdáskilincs Előzmény: #512652

Zoli másik verzió megcsinálják ma a szintjeiket és hétfőn vidáman pattannak róla ők is. Bonyolult dolog ez:-)

#512653 Rozsdáskilincs Előzmény: #512649

kinek volt jó, hogy felhúzta 4- %ra ? Hétfőn rögtön bukóban nyit, valószínű.

Ha addig élek, mint 100 teknősbéka,a tőzsdét akkor sem fogom megérteni...""

:-) Eccerü ezt a játékot arra jáccák ki kit tudja jobban át....ni egy kis pénzért:-) A cégek is jutiból élnek.

Egyébként nem majmoljuk mindig az amikat van hogy önállóskodunk.