Megint zárásunk után derül ki hogy mi a tök van,akárcsak mára virradóan..
Megint zárásunk után derül ki hogy mi a tök van,akárcsak mára virradóan..
itthon a richmondnak örülünk, kint meg a lakáseladásoknak.-D
Ricsmon index viszont gatya rossz lett...amúgy itt már tényleg azt is értékelni kell hogy nem adtak vissza ma nagyot.
Majd lesz szebb is, eleg sok elemzest olvastam, ha megtartja ma, es nem megy lentebb a MOL, akkor mehet 16800-ig is, Richter is jol muzsikalhat, OTP meg jot ment tegnap, az is szep, hogy ma nem ad vissza, szoval, no para. (Jelzem nekem nincs hatim, de MOL-om meg van) Raadasul az USA adat meghozza kinn a hangulatot, es az majd segit az ejszaka. Ami miatt en aggodnek ha lenne hatim, az Azsia, a leminosites miatt, mas szerintem nem kop bele a levesbe par napig. Nagyon remelem a reszvenyeim miatt.
Mi a gond? 1.08% pluszban Bux.
Vettem estmédiát 52ön, mert ennyiért chart szerint jónak látom.
következő hónapban remélem hatéves rekord lesz lefele..akkor nem fognak örülni ennek az indexnek ennyire.
most mondd meg? miért minket vennének, mikor kint hat éves rekord miatt lehet bevásárolni?
köv hónapban ennyi nem lesz az biztos.
egyelőre az OTP miatt állunk egyhelyben...hol vannak belőle a külföldi vevők ? máskor minden xarra 2-3 % -al meg szokták tépni..
Itt nem olyan nagy az öröm egyenlőre...
6 eves rekord :) Long jel
http://www.portfolio.hu/gazdasag/hateves_rekord_az_amerikai_ingatlanpiacon.167613.html
En szurkolok nektek, hogy bejojjon
kinnt fél % -ot mentek fel 1 perc alatt...szerintem csak idő / pakk kérdése és itt az SC...csak elég kedvetlen itt minden....csóró egy ország :D
USA nagyon csapkod, és ha megindulnak nagyon, itt SC -lehet..
dehogynem..Herceg egyszer valami 17 forintot nyert valahol :DD
de nekem is volt 30-50-100 forint nyereményem valamin...:_)
hát elpusztul végelgyengülésben ez a tetvedék bux?
botrányos..
Ma mind az összeset :))
Ekkora kaszával még senki sem borzolta itt a kedélyeket :)))
ma nyerted ezt ? :-))
egyébként szerintem majd még zárás után húzzák USA -t magasra..mikor bezártunk...
vagy nem..kitudja....azért long ban maradok egyelőre...
Piac se tudja hogy mit csináljon...szédelgünk mint golyaf.s a levegőben.