Ez mindent elmond a BÉT komolyságáról.
Gagyitőzsde, ahol a papírok 3/4-e értéktelen szar.
Ez mindent elmond a BÉT komolyságáról.
Gagyitőzsde, ahol a papírok 3/4-e értéktelen szar.
Mert most van 500db, csak emiatt nem indul meg. Amint eladnám 2 hét limit és 300. :-)
"hatszögű háromszög" :-))
Ezt nem bírja lekövetni a fantáziám. Majd megálmodom.:-))
200-nál egyébként milyen optimista voltál, hogy fel kell húzni, mert ennyi részvényt nem lehet kitömni, emlékszel? Most 50 Ft-nál mé' nem vagy egy kicsit az??
Lehet itt fejenálló fülescsésze hatszögű hároszögben egy gúlába zárva, a régi tapasztalatok alapján ha nem bír emelkedni beindul a lecsorgás.
Olyan indok nincs a papírral kapcsolatban, amitől limittel emelkedjen. Szépen indult, csak aztán egyértelműen látszott a meglepődés, hogy miért 15% a limit. Ha lehetett volna venni tovább, tovább ment volna, így inkább visszadobálták páran és csorgás le. Korai még bármi bíztatót írni, ha nem lesznek holnap további komoly vételek, akkor valóban csorgás le.
Yoda mester mondja!
Türelmetlen vagy. Tanulj meg gazdálkodni az erővel!
Fordított fej-váll jobb vállában vagyunk, én 62re várom.
Első vételem volt a papírban, de nagyon ráérek vele ,-)
Hát, ezt a mai napot a szokásos csorgás fogja követni. Simán kiakadhatott volna, ehelyett borogatták. :-(
67 ft elérhetetlen. Pedig reménykedtem, hogy ma végre beindul pár limites nap...
53 záró, végülis nem lett rossz gyertya. Kicsit nagyobb forgalom kellene holnap, hogy ne haljon be a dolog (és persze további emelkedés).
Köszi. Szerintem nincs tömölde még, ha kiöntik az 50-et, akkor viszont valóban kuka, de szerintem nem fogják.
Megkérdeztem a bétet, és mivel még bux tag az eco, maradt a 15%. :-)
azt hittem már onnan is kukázták, de ezek szerint nem. :-)
a záró 50 lesz, szerintem tömölde van.
Szerintem még nem tömtek ma. A chart sok-sok sz@r nap után végre nem néz ki olyan rosszul, egy 55-ös záró jó lenne. Kár, hogy megakadt a forgalom, az is elkelne több.., meglátjuk mi sül ebből ki a végén.
az a fura, hogy max 50k-val felrántották 55-re, azóta meg 210k megfordult... lehet tömtek egy jót az apportosok???
a végén leborul 50-ig... van 80k vevő, azoknak meg kell kapniuk... :)
Ez betett egy kicsit a spekának, hogy nem 20%, hanem csak 15, most páran visszadobálják. De talán nem is baj.
http://bet.hu/newkibdata/110238459/RSZVKAT_Pub_120329_HU.pdf
eszméltek hogy nem 20%, gyorsan elkezdték adni a papírt....
http://www.vg.hu/penzugy/tozsde/b-kategorias-lesz-a-synergon-es-az-est-media-372020
LOL, 20 nap eltelt, és nem történt átsorolás...
mehetne fel, 500 db-om megvan még 67-ről :))
azért csak sikerült bedönteni, május 8-án vettem... pár napja meg 45 volt.. szóval alig 2 hét elég volt hozzá, hogy kb 30%-ot essen.... Matgab hozzám képest kezdő... :)))
most olvasom Ferit, nekem sem engedi a vételt... elfelejtették átminősíteni??? :)
akkor ma ez a plafon.