majdnem a tetején :-)
http://stooq.hu/q/?s=bmw.de&c=1y&t=l&a=ln&b=0
bocs csak lazításnak..találtam egy régi mailt 201107 havi erste 68on javasolta venni bmw-t :)
mindennek az alapja az előrejelzés...gratula..remélem mindig bejön amit előre eltervezünk..jó lenne ha működne.
csak 14.5 pontot esett zárásunk óta az SP :-)) hétfő reggel tán le lehet zárni a shortot nyerőben ha úgy alakul..
aud/usd, usd/jpy, tecdax.....stb alapján short tartva........és ennek ellenére a bux úgy viselkedik,ahogy az analógiám jelzi.......legkésőbb 22.-én gyorsuló esést jelez.....csak már nem tudom honnan........
short tartva detto.
(még nics ker, legjobb vevő $4200, legjobb elado $0,01)
shortok tartva...marketwatch szerint 11:05 kor indul a kereskedés
nem igazság hogy 17:00 kor indul a facebúk...hogy döntse el 5 perc alatt az ember hogy mi lesz ? mert eddig nem sok irány van kinnt..
egyedül otival babráltak. Hogy lenne már irány eddig annyi történt hogy megtorpant az eddigi. Naposon még csak figyelmeztetés a shortzárásra, óráson se volt nálam long setup, let pár kis támasz
kinnt még semmi...viszont mi meg nem tudunk leesni a reggeli szintre.
azért MOL nem valami fényes. OTP is 3400 alatt..az se valami jó... itt csak zárás után lesz irány..ezt jósolom.
nehogy az a verzió jöjjön hogy kettőt balra kettőt jobbra mondjuk egy hétig, erős támaszoknál megesik, na az pusztítja a tőkét
na itt az ideje megmutatkozni az erőnek lett egykét kis támasz napon belül, tart vagy megy oda ahonnan jött
és lehetőleg előre szóljanak hogy merre szándékoznak tartani :)))
Nekem mindegy merre megyünk, csak legyenek nagy mozgások...
USA -ban mindhárom indexben csúcsra van járatva most a forgalom intenzitása...valamerre elmozdul ma is..
szerk : ha ma esés lesz ebből..mint ahogy most kicsit lefele mennek..összeomlik a piac a facebook -ig 5 óráig :D