Regisztráció Elfelejtett jelszó

Facebook a parketten

A nagy ugrás..

#512669 Moneywheel

Minden IPO olyan mint egy nagy ugrás bekötött szemmel. Nem tudod, hogy hol fogsz landolni.

Re: Hol itt a nagy biznisz ?

#512664 Bendeguz Előzmény: #512647

v.ö. CIG Pannónia sztori... ugyanaz a felhájpolt áthúzott nulla, csak 4-5 nagyságrend különbséggel.

Na, ez érdekes, amit pro…

#512663 Csusza

Na, ez érdekes, amit produkál, mindjárt még mínuszba is fordul. (?)

A sokak által vágyott első napi 76 dollár "nem biztos", hogy meglesz. :-)

A tulipán óta a helyzet változatlan

#512661 Moneywheel

Most is meg lehetne venni 38.04 - en töredéknyi költséggel... Nem is beszélve arról, hogy nem kellett volna részt venni a tülekedésben.

Re: Hol itt a nagy biznisz ?

#512647 Roberrtto Előzmény: #512645

Én sem erre számítottam, se fel se le.

Érdekes, mindegy, jővő hétig megtartom még.

Hol itt a nagy biznisz ?

#512645 Moneywheel

Erről az egész FB IPO - ról az jut eszembe amikor az 5 forintos benzináremelés előtt akár órákat is sorban állnak a benzinkutak előtt. Van aki még a hőségben tologatja is a tragacsot a 250 ruppó nyerőért amit egy tankoláson megspórol.

Re: nincs cím

#512643 BudFox Előzmény: #512613

na az biztos így van...ha úgy érzi az ember hogy valamit nagyon elrontott, vagy hogy nagy vesztesége lesz akkor aludni nem tud semennyit..

nézzél dvd -n valami xar filmet..azon tuti elalszol :-))

#512631 katika64 Előzmény: #512623

A kereskedés előtt leadott megbízások bekerültek a nasi -ba és egy 100millás pakként átlagolva kerül be a könyvbe .Valahogy így lesz ki porciózva.Nekem van már, két részre osztottam a dodot .A második rész később lett beadva és az teljesült is 40 ,05-ön.

#512613 Fornit Előzmény: #512610

Hát izgulok nagyon. Szerencsés esetben már jó nagy nyerő lenne rajta. Attol parázok h módosításkor nem rakta vissza a rendszerbe. Ha előtte teljesült akkor már bőven 6számjegyű nyerő lenne ft-ban.

Hajanli 4 kor kelés garantált hétfőig.