Általános megszólítás volt, csak egyszerűbb volt a válasz gombra klikkelni :)
Általános megszólítás volt, csak egyszerűbb volt a válasz gombra klikkelni :)
Minden IPO olyan mint egy nagy ugrás bekötött szemmel. Nem tudod, hogy hol fogsz landolni.
v.ö. CIG Pannónia sztori... ugyanaz a felhájpolt áthúzott nulla, csak 4-5 nagyságrend különbséggel.
Na, ez érdekes, amit produkál, mindjárt még mínuszba is fordul. (?)
A sokak által vágyott első napi 76 dollár "nem biztos", hogy meglesz. :-)
Mégis mire számítottál ?
Most is meg lehetne venni 38.04 - en töredéknyi költséggel... Nem is beszélve arról, hogy nem kellett volna részt venni a tülekedésben.
Én sem erre számítottam, se fel se le.
Érdekes, mindegy, jővő hétig megtartom még.
Erről az egész FB IPO - ról az jut eszembe amikor az 5 forintos benzináremelés előtt akár órákat is sorban állnak a benzinkutak előtt. Van aki még a hőségben tologatja is a tragacsot a 250 ruppó nyerőért amit egy tankoláson megspórol.
na az biztos így van...ha úgy érzi az ember hogy valamit nagyon elrontott, vagy hogy nagy vesztesége lesz akkor aludni nem tud semennyit..
nézzél dvd -n valami xar filmet..azon tuti elalszol :-))
Hol találok chartot?
Köszi.
A kereskedés előtt leadott megbízások bekerültek a nasi -ba és egy 100millás pakként átlagolva kerül be a könyvbe .Valahogy így lesz ki porciózva.Nekem van már, két részre osztottam a dodot .A második rész később lett beadva és az teljesült is 40 ,05-ön.
Megiszok egy felest, és kikapcsolom a gépet asszem ez a legjobb :))
Hát izgulok nagyon. Szerencsés esetben már jó nagy nyerő lenne rajta. Attol parázok h módosításkor nem rakta vissza a rendszerbe. Ha előtte teljesült akkor már bőven 6számjegyű nyerő lenne ft-ban.
Hajanli 4 kor kelés garantált hétfőig.
Ilyen hulladék cégeknél nem érdemes kereskedni. Ott van fio, milliószor jobb.