Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amibroker

Re: PETI dll

#51372 Zabás Előzmény: #51365

Ezért mondtam le én is róla, mert törölt mindent, most próbálom újra, ha megint tönkreteszi az adatbázisomat, végleg likvidálom!

#51365 Ozzy_ Előzmény: #51359

persze, meg az Arinfo1 ablak is be van állítva...

Mikor régeben próbáltam akkor is ez volt. Azt egyszer csak elindult, akkor viszont törölt minden korábbi adatot.

#51354 Ozzy_ Előzmény: #51351

Azt hiszem én maradok a PETI_Exportnál, ez nekem nem megy a legjobb indulatom ellenére se.

szerk: Na, ez megy, mint mindig, nem bonyolítom túl, ami bevált azt kell használni.

#51351 Ozzy_ Előzmény: #51344

nekem se nyitó, se semmi más, újra is indítottam, akkor se. Mintha nem is lenne...

#51344 Zabás Előzmény: #51335

Nekem is újra kellet indítanom, a nyitó ár megjelent aztán semmi! És lassú! Az előnye csak annyi, hogy nem igényel + erőforrást és nem ugrál!

PETI dll

#51335 Ozzy_

Hát én megint megpróbáltam beüzemelni a PETI.dll-t, de nekem továbbra sem megy. Biztos én csinálok valamit rosszul, de nekem nem ad egy megveszekedett adatot se.

PetiAFL plugin by Clownfish

#51262 redend

Leveleztem a fejlesztővel és az Amibroker AFL >> File Input/Output functions témakört jelölte meg iránymutatásként, amennyiben az értékeket el akarnánk menteni egy file-ba.

Hajrá Ozzy! :)

bpr1: 1. vételi árfolyam bvol1: 1. vételi mennyiség

bpr2: 2. vételi árfolyam bvol2: 2. vételi mennyiség

bpr3: 3. vételi árfolyam bvol3: 3. vételi mennyiség

bpr4: 4. vételi árfolyam bvol4: 4. vételi mennyiség

bpr5: 5. vételi árfolyam bvol5: 5. vételi mennyiség

spr1: 1. eladási árfolyam svol1: 1. eladási mennyiség

spr2: 2. eladási árfolyam svol2: 2. eladási mennyiség

spr3: 3. eladási árfolyam svol3: 3. eladási mennyiség

spr4: 4. eladási árfolyam svol4: 4. eladási mennyiség

spr5: 5. eladási árfolyam svol5: 5. eladási mennyiség

Re: riasztó - másképp

#51243 Ozzy_ Előzmény: #51239

Kisebb módosításokon esett át mindkét afl, mert találtam hibákat, ettől függetlenül lehet benne még több is, úgyhogy szóljatok, ha valami nem ok.

Re: nincs cím

#50801 Zabás Előzmény: #50799

Így elsőre kicsit zavaros, ez az oszlop rengeteg! Meg kell még szokni, hogy mi mit mutat! :)

#50799 spekulans Előzmény: #50775

Kipróbáltam, és én is ezt akartam javasolni.

Tehát akinek Peti exprtja van, PetiAfl dll és afl, aki mintén is Peti dll és az afl beilleszés.

#50789 spekulans Előzmény: #50757

Ne haragudj!

De nekem az egész, a dll.-re épül, én inkább abban tudok segítni, hogy ezt jobbitsuk, úgy hogy ha vannak ötletek, várom és továbbítom a fejlesztő felé! Úgyhogy köszönet Clownfhis-nek érte.(természetesen Cserinek is a Peti exportért)

#50752 spekulans Előzmény: #50482

Sziasztok urak!

Én kiprobálta, nekem mükszik. Tehát a lényeg, az uj PETI dll. és mellé csak az afl bele a chartba.

#50482 redend Előzmény: #50249

Másik gépen is kipróbáltam, de azon meg a grafikont nem frissíti, csak a könyvet. De öszzeségében jónak tűnik.