Ezért mondtam le én is róla, mert törölt mindent, most próbálom újra, ha megint tönkreteszi az adatbázisomat, végleg likvidálom!
Ezért mondtam le én is róla, mert törölt mindent, most próbálom újra, ha megint tönkreteszi az adatbázisomat, végleg likvidálom!
persze, meg az Arinfo1 ablak is be van állítva...
Mikor régeben próbáltam akkor is ez volt. Azt egyszer csak elindult, akkor viszont törölt minden korábbi adatot.
Tudom nem vagy kezdő, de azért megkérdem: Database settings-be
http://kepfeltoltes.hu/090525/3015678951_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Azt hiszem én maradok a PETI_Exportnál, ez nekem nem megy a legjobb indulatom ellenére se.
szerk: Na, ez megy, mint mindig, nem bonyolítom túl, ami bevált azt kell használni.
nekem se nyitó, se semmi más, újra is indítottam, akkor se. Mintha nem is lenne...
Nekem is újra kellet indítanom, a nyitó ár megjelent aztán semmi! És lassú! Az előnye csak annyi, hogy nem igényel + erőforrást és nem ugrál!
Hát én megint megpróbáltam beüzemelni a PETI.dll-t, de nekem továbbra sem megy. Biztos én csinálok valamit rosszul, de nekem nem ad egy megveszekedett adatot se.
Leveleztem a fejlesztővel és az Amibroker AFL >> File Input/Output functions témakört jelölte meg iránymutatásként, amennyiben az értékeket el akarnánk menteni egy file-ba.
Hajrá Ozzy! :)
bpr1: 1. vételi árfolyam bvol1: 1. vételi mennyiség
bpr2: 2. vételi árfolyam bvol2: 2. vételi mennyiség
bpr3: 3. vételi árfolyam bvol3: 3. vételi mennyiség
bpr4: 4. vételi árfolyam bvol4: 4. vételi mennyiség
bpr5: 5. vételi árfolyam bvol5: 5. vételi mennyiség
spr1: 1. eladási árfolyam svol1: 1. eladási mennyiség
spr2: 2. eladási árfolyam svol2: 2. eladási mennyiség
spr3: 3. eladási árfolyam svol3: 3. eladási mennyiség
spr4: 4. eladási árfolyam svol4: 4. eladási mennyiség
spr5: 5. eladási árfolyam svol5: 5. eladási mennyiség
Kisebb módosításokon esett át mindkét afl, mert találtam hibákat, ettől függetlenül lehet benne még több is, úgyhogy szóljatok, ha valami nem ok.
Így elsőre kicsit zavaros, ez az oszlop rengeteg! Meg kell még szokni, hogy mi mit mutat! :)
Kipróbáltam, és én is ezt akartam javasolni.
Tehát akinek Peti exprtja van, PetiAfl dll és afl, aki mintén is Peti dll és az afl beilleszés.
Ne haragudj!
De nekem az egész, a dll.-re épül, én inkább abban tudok segítni, hogy ezt jobbitsuk, úgy hogy ha vannak ötletek, várom és továbbítom a fejlesztő felé! Úgyhogy köszönet Clownfhis-nek érte.(természetesen Cserinek is a Peti exportért)
petiafl.dll beillesztéséve, már nekem is működik, peti export alatt!
Sziasztok urak!
Én kiprobálta, nekem mükszik. Tehát a lényeg, az uj PETI dll. és mellé csak az afl bele a chartba.
Másik gépen is kipróbáltam, de azon meg a grafikont nem frissíti, csak a könyvet. De öszzeségében jónak tűnik.