Bux30'-en egy lehetséges eshetőség, hogy a rajzon látható fej-váll kezdeménynek hiányzik még a jobb válla, a nyakvonal 16K-nál van élénk kékkel jelölve:
http://kepfeltoltes.hu/120518/BUX30_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Bux30'-en egy lehetséges eshetőség, hogy a rajzon látható fej-váll kezdeménynek hiányzik még a jobb válla, a nyakvonal 16K-nál van élénk kékkel jelölve:
http://kepfeltoltes.hu/120518/BUX30_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Gondolom itt zárunk 16500 promt környékén nehogy ki lehessen találni hogy mi lesz...amúgy érik a kori is,gyakorlatilag ma emelkedtünk közel 500 pontot,és ez a szigetes verzió is benne van a pakliban.
Nagyon szivatós a szitu. Benne van a pakliban a további esés, ugyanakkor 1500 pontos emelkedés is akár. Az lenne szép, ha hétfőn réssel nyitnánk felfelé és hagynánk egy szigetet.
OTP, MOL is az ellenállásokon billeg...kíváncsi leszek a további irányra..
16e bux támasz nekem is a szemem előtt volt,de mondom megy fel 1-200 pontot aztán még egy kör le..ez volt az A terv,de bét a B tervet követte le :D
a kapzsiságon nehéz uralkodni:-) nekem is a papiroson előttem az van felírva bekarikázva 16800 környékén zárni, de mégse tettem meg mert már a szirének 500 ról énekeltek a fülembe:-) Gyors szorzás az még + 300 pont.:-)
én sem zártam..a fene... azt gondoltam elleszünk délutánig 16.700-16.800 on...a tegnapi külföldi esésre hivatkozva...
mindig megtréfál a piac...
Várható volt ez a mozgás, bár egy kicsit azért én is lejjebb vártam volna nap elején. Itt én most nem csinálok semmit, bármi lehet még belőle.
Nekem sem öröm hogy 800 alatt nem zártam a shortot...Rg is szépen besegített az ezer pontjával..
visszatesztre még csak számítottam de hogy vissza jövünk a sávba hát ez nekem 10% került a tegnaphoz képest. No de még mesze a napvége, hátha lesz lehetőség a szépítésre
Így van,szépen elmarták,csak arra nem számítottam hogy fel is húzzák 3400 fölé,hati és promt pedig visszanéz a letörésig..
Most viszont illene némi megálló,elsőre ne rohanjon át az 500 on ha lefelé ennyire tartott.
figyelünk :-))
következő vérfürdő, majd ha pukkan a fészbúk sztori :D
ahogy frontin mondja otit meg vették az első komoly támasznál nem nagy pénzel de megvették pár napos fölfele benne lehet. a vérfürdő elnapolva majd meglátjuk a jövő hetet
Nagy tréfamester ez a mai nap...azt hittem jobban leütik nap elején,és kicsit tögymörgünk még lenn.
szédületes iramban visszateszteltük a letörést figyuzni köll nagyon akár trendforditó is lehet
Ha kitart a jókedv, akkor az Otp visszamászhat esetleg 500-600 közé (a résig) mielőtt elindulna újabb minimum felé.