pont ugyanaz a műsor megy mint tegnap....nap közben jól felhúzni..aztán majd meglátjuk.
pont ugyanaz a műsor megy mint tegnap....nap közben jól felhúzni..aztán majd meglátjuk.
Ezt nem gondoltam volna tegnap hogy ma +0,5% ban leszünk...azannyát!
Ez elég pesszimista hangvételű cikk,és sajnos igaz is...
Viszont mi mi a tököt hősködünk?
http://tenytar.blog.hu/2012/05/17/sullyed_a_gyorsnaszad_recesszioban_a_gazdasag
ha jön az irányváltás és a nemzetközi légkör is javul talán elindulhat egy lassú felépülés,addig nálam a long csak rövidtávú és spekulatív lesz hatiban,...már ha lesz
már fel is lélegzett...200 pontot jött fel most 5 perc alatt...
ráadtam 16.900 on.
Tegnap is volt egy futijavulós majd beverős móka,vajon ma mi a menü?
most is ? nem néztem oda két percig, máris 180 pontot esett.
Azért ez messze van mindenféle vérfürdőtől...
brókert kellett felhívnom hogy gyorsan visszanyissa :D mert ilyenkor minuszos a számla :DD tök jó a questor..csak ez az elszámolási dolog xar..
Sziasztok! Én úgy látom, hogy az Otp lemehet talán 3150-3200 közé ebben a körben, és onnan indulhatna egy korrekció. Ez majd az indexet is megmozgatja. Egyelőre részemről kivárás, hulló kés alá nem szívesen állok. Mol szerintem előbbre jár, ott hamarabb várnék némi felépülést.
bux eléggé dax kapcsolt, dax pedig erős támaszhoz ér majd nyitóban.
Igen, csak közben gyengült 1 jókorát ismét az euro, huf is 299,xx lett....ázsia is pottyan egy nagyot...
Annyira nagy meglepi sztem nem lehet,hambi tartotta magát egy darabig aztán várható volt hogy beadja a derekát,bennünket is szépen megcsaptak...16e bux támaszt vszeg megnézzük hogy szuperál.
3 napja próbáltuk áttörni 16700 buxot nem sikerült,szval lefelé volt /onnan is/ az irány.
Hati hol zárt?
ez ma nagyon sok embernek fog fájni,az hogy a futik napon bellül rést hagyva szakadjanak,brutál medve hangulatra utal,ismét az esés mértéke a kérdés
lassan illik figyelni az esetleges pattincsra,báááár ez elég hulló késnek tűnik,frankó stoppokkal ezt le lehet kísérni egész a pincéig
jól fog jönni a hétvége a piacoknak