Figyelemre méltó! Úgy ahogy mondtad.
na ez is....hát igen...láttuk mi volt októberben, novemberben.. totális eufória.
na ez is....hát igen...láttuk mi volt októberben, novemberben.. totális eufória.
itt olyan nem lesz hogy valami teljesen egyértelmű lesz...akkor minden milliárdos 1000 kontraktusokat indítana naponta itt. :_)
tüskét ,kanócot ki szokták venni teljes testű gyertyával,szerintem ma lesz még s&p 1310-12 körül,kérdés hogy csak leszúr és izomból fordul (amit nem hiszek) vagy eltököl itt és este zárás elött leküldik (nálam ennek van a legnagyobb esélye) és hogy holnapra is meglegyen a gyönyör ázsia vérpiros,futik meg kizöldülnek, nehogy má valaki is nyugodtan üldögélhessen
a VIX 22,50 és emelkedik ,szóval lesz itt liftezés ma még rendesen,reggel meglátjuk merre tovább,de szerintem lefelé
A legfrissebb adatok alapján a bullish befektetők aránya 25,4%-on áll, míg a bearish vélemények 42%-ra nőttek.
:) igen láttam , ha kint is bezuttyannak ,meglehet holnap a sziget és huss a 17k-s szintnek
Az OTP a 3300 -as támaszon zárt úgy, hogy az SP futures közbe feljött -0.13 % -ra...mi lesz ha estig ezek beindulnak az esésben ?
Hati 16.931 -en zárt, napi minimumon.
...nem felfele réssel számolok :) a hatira gondoltam ,és esésben kialakuló szigetre számítok,ha usa és holnap ázsia is ugy akarja,mert ez most képlékeny,akármelyik pillanatban benyöghetnek valamit arra meg 3nap hegymenet,csak hogy a frász vigye el a shortosokat is...
Pont erre írtam hogy alig estek még...USA még csak most kezd beindulni, ha beindul...aztán hogy tovább nyomtatják -e a WC papír értékű dollárt, azt majd a félelem index dönti el.
kuksi erre a képre,s&p hetes :
http://kepfeltoltes.hu/120517/s_p_hetes_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
az alsó szürke piros egy ölég erős trendjelző indikátor,hetesen beadta a short jelet.....
szerinted ha a bazi erős usa esik,mi lesz az oroszokkal?
Ahhoz kevés lesz az ippen támaszon lévő Oti...
tavaly is 24.500 ról estünk 14.700 -ra
most 21.200 ról megyünk..ki tudja hová..még csa 17.000 -en vagyunk.. 2008 -ban 9900 volt az alja..
olyan a világhelyzet hogy ezt kiszámítani nem lehet...csak a hullámokat lovagolom én is.....közbe meg nyelem a tengervizet:-)
sajna itt nincs olyan hogy sok, oroszok belpolitikai feszültség miatt is húztak bele az esésbe,ilyen környezetben egy olyan országot ahol a belpolitika is durvul,plusz a fő pénzforrásuk az olaj is esik (peak oil-t kezdik elfelejteni),nembeszélve a nemzetközi szentimentről én botal se piszkálnám,légy óvatos velük,van hogy a szputnyik nem szárnyal
teljes gyönyörhöz """
na beleestél a mézes csuporba:-) a záró tip 990
teljes gyönyörhöz """
na beleestél a mézes csuporba:-) a zárótip 990
én oroszokat elkezdtem longolni, 2 hét alatt 17 %-ot estek...szvsz ez sok.
nincs valami erős tüdeje ennek a gyönygyhalásznak..már harmadszor jön fel levegőért fél óra alatt :D
még tartom én is.