Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: l

#512174 BudFox Előzmény: #512171

full megint....

bróker szerint Spanyolország miatt is van ez az egész cirkusz hangulat...most őket fogják leminősíteni, mármint a sok bankot.

érdekes dolgok ezek, Q3?…

#512173 Borska

érdekes dolgok ezek, Q3??? simán jöhet,de ha jön akkor az előző kettő értelmét kérdőjelezné meg,kiváncsi leszek a fed következő kommentjére, ha jön azért nem vennék rá mérget hogy a bux-ba burítják a zsugát,bár valami másodlagos szívóhatása gondolom lenne, de ha nem lesz usd nyomda és a hosszutávú indikátoroknak hinni lehet ,brutális befutója lesz az évnek a dollár,ami pedig..... hati gyorsulva kezdhet esni,2-3 nagyforgalmú brutálesés után lehet max megnyugvás az én olvasatomban,teljes short pakk tartva ,és egy adag rányitva 17140ről ,lassan totál ki leszek feszítve, csak összejön a végére a gyöngyhalász

#512169 BudFox Előzmény: #512163

OTP -ben a 3300 as támasz egyelőre még tart.

amúgy elég rossz a helyzet... külföldön óriási a csapkodás... USA -t érdemes nézni..teljesen azt szerint csapkodunk mi is..

#512161 BudFox Előzmény: #512160

ez a rángatózás ami a piacon megy.....jó lenne tudni ilyenkor hogy milyen külföldi cégek állnak a mozgások mögött..azthiszem mi is több pénzt keresnénk.

kj

#512154 Waszeitung

Akkor csak sikerült átesni rajta...Otin kívül nem bántatanak semmit,sőt -2% az sem nagy para.

#512153 BudFox Előzmény: #512145

áh...brókerrel nyittattam még vissza fele pakk shortot...most meg nagyon megindultunk megint lefele...

l

#512131 Waszeitung

Szépen elszenvedünk két napja egy 100 pontos sávban...16500 at semmiképpen nem lehet letörni?

Re: nincs cím

#512130 BudFox Előzmény: #512123

na, adat egál szerű lett...370.000 a munkanélküliek száma...úgyhogy kezdődik megint a "mászolygás", ahogy Zsiday mondaná...húzkodják fölfelé a futuresokat.

#512123 BudFox Előzmény: #512117

reggel még +0.63 % volt az SP futurres, most meg lement -0.44 % -ra...vele együtt mentünk mi is..teljesen egyformán... mindig ez van...a nagyok reggel eljátszották hogy magas kezdés, meg kell venni az esést, vége az esnek..most, miután eladtak mindent, lehet esni...

minden nap ez megy...

full short tartva. csak azt figyelem hogy az OTP ne menjen 3510 fölé, a bux meg 17.400 közelébe.

#512117 Borska Előzmény: #512115

olyan ez a hati mint a mellúszó :) feljön ,nagylevegő,majd visza két tempó elejéig a víz alá :) ma ezt csinálálja egész nap ,nem bánnám ha zárásra átmenne gyönyhalászba :)

én pedig ismét csak azt …

#512112 Borska

én pedig ismét csak azt tudom mondani ,hogy a hit és a remény maradjon meg Csokonai Vitéznek, én sokszor reménykedtem és éreztem,és mindig buktam.... :(

a nulla elérésén dolgozom én is ,van még minusz,de a legnagyobb bukta mindig akkor jött amikor vagy reménykedtem,vagy túlvariáltam......

s&p-nek törni kéne a 1321es szintet és mehetnénk tovább délre,ha usdhuf jó indikátor akkor a nap hátralévő részét a hati pirosban tölti,meglátjuk