Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Durva kezdés

#512652 banyaiz Előzmény: #512649

Biztos , hogy ma esnek amcsik? Ezek képesek 10 perc alatt 1%-ot felrántani a végén. :)

De főként hétfő reggel , hogy néznek ki a futuresek.

Na komolyra fordítva nem így működik ennek a pszichója szerintem.

Kijött egy görög hír , hogy nehéz lesz kormányt alakítani ez érlelődött szépen lassan amortizálta le az indexeket sokan shortot nyitottak itt ott stb, aztán meg sem tudtak állapodni egy kormányalakításban erre egész héten estek a piacok.

Egyszer a shortot is zárni kell , és van az az ár amin már többen kockázatokat vállalnak egy vétellel, vannak TA vonalak, egyszer elfogynak azoknak az eladói tételei is akik ráparáztak vmire stb. Ki éppen miért hoz döntést.

Konkrétan Otp-nél maradva vki megshortolta 3900-3800-3600 környékéről elég szép profit 300-600 Ft esés mondjuk 2 hét alatt egyszer zárni is kell ahhoz venni kell stb lásd feljebb.

Jövő héten ki tudja mi határozza meg a hangulatot, lehet a görög ügy átmegy pánikba, lehet jön vmi új de pozitív fejlemény és 5 napból 4 napig emelkedés. Ki tudja.

Szóval kb ilyen motívumok lehetnek mögötte vsz.

#512649 nemértem Előzmény: #512648

A legőszintébb kíváncsisággal kérdem, teljesen világos volt, hogy amcsik ma is zakóznak, hétvége életveszélyes, akár Athént is felgyújthatják , de legalábbis ezer rossz hír jöhet,

kinek volt jó, hogy felhúzta 4- %ra ? Hétfőn rögtön bukóban nyit, valószínű.

Ha addig élek, mint 100 teknősbéka,a tőzsdét akkor sem fogom megérteni...

#512339 Arsene Lupin Előzmény: #512300

A durva kezdés megvolt a piacokon. A napi max körüli zárás is könnyen összejöhet, érik már egy combos technikai korrekció felfele.

Nincs vége a világnak, érik az eper, lassan itt a cseresznye is.

#512318 Keg Jenő Előzmény: #512300

cakkban vagyunk a fidesz elhibázott gazdaság politikája miatt papa. Magyarország cakkban van egy meglehetősen hosszú cikk után" - kezdte előadását Bajnai Gordon volt miniszterelnök a HBLF üzleti fórumán.

Durva kezdés

#512300 Arsene Lupin

Nagyon durva lesz a mai kezdés Európában. Nem minket fognak célirányosan verni, de elég lesz a pofonok szele is az eséshez. Szerintem az EURHUF 300 alatt marad, a fegyverletételnek köszönhetően. T*könszúrós napok vártak volna most a szabadságharcosokra.

A durva kezdés ellenére nem tartom kizártnak, hogy napi max mellett zárnak a piacok. Már csak az alját kellene eltalálni.

Re: Viccelődnek külföldön Matolcsyék adóötletein

#512296 Keg Jenő Előzmény: #511184

"Amióta csak tudjuk, hogy a Bajnokok Ligája döntőjét Münchenben rendezik május 19-én, csak egy a célunk, hogy ott legyünk. Még soha, egyetlen csapat sem nyerte meg a Bajnokok Ligáját a saját stadionjában. Mi akarunk az elsők lenni" - mondta nemrégiben Bastian Schweinsteiger, a Bayern mai keretének egyik ikonja, a csapat kevés bajor játékosának egyike.

#512128 sbbacsi Előzmény: #512058

Arra gondoltam amit te írtál:

Ha az első fecske kirepül akkor megy a többi is és vége az európai álomnak.

Akármennyire is kolonc a német gazdaság nyakán a sok ingyenélő EU-s állam, azért nem hinném, hogy szívesen egyedül maradnának mondjuk egy növekvő orosz/kínai befolyású leszakadó (kelet? dél?)európai régió mellett.

#512103 nemértem Előzmény: #512022

"Most kellene kivágni őket az eurozónából, kostet was kostet."

Hajrá magunk ellen! Szép gondolat.

Re: Hollande segíthet Törökországon?

#512100 Rozsdáskilincs Előzmény: #512096

Lupin Úr! Maga okos ember. Mongya meg má nekem azon a kapun csak kifele lehet menni vagy esetleg befele is:-)

#512087 Rozsdáskilincs Előzmény: #512083

Mindig csak a mocskos anyagiak:-) Szvsz a németeket más is érdekli:-) Jelen történelmi pillanatban a övék a legnagyobb szerszám minden tekintetben. Meglepődnék ha nem használnák:-)

#512083 Kissherceg Előzmény: #512058

Még nem tudtak minden lét kimenteni a nagy német cégek.

#512054 sbbacsi Előzmény: #512033

Akkor ezzel meg is lett válaszolva, hogy miért ragaszkodik hozzájuk Angela!?