Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1212

Re: nincs cím

#512105 Fornit Előzmény: #512101

Én meg most kezdem az április ledolgozást. Mondjuk a májusi nyereség/veszteség is most épp kb nullán lenne ha lezárnám a dax + otp shortot, tehát mondhatjuk épp most kezdem :))

#512101 Tapasz Előzmény: #512089

Sok sikert, én mostanára dolgoztam le a tavaly augusztusi hati longos bukást. 22-23K körüli hatikat 19K körül zártam. Azóta csak nagyon kicsiben hatizok (mostanában már azt sem), inkább csak részvényezek.

#512097 BudFox Előzmény: #512089

nekem is sok pénzt "le kell dolgozni" Hajrá..meg fogjuk csinálni.. kitartás !!

#512089 Hathor Előzmény: #512073

Sziasztok!

Csak bejelentkeztem, hogy még megvagyok, hati longjaim megvannak, sajnos így alakult a dolog, nem tudom elengedni a nagy pozikat, ez hibám.

Mi lehet az ok az emelkedésre. Én is kis dupla aljakat látok buxban, de már nem akarom elkiabálni. Elhatároztam, hogy nem írok addig amíg nem kerülök pluszba ezzel a pozival, akár a pozi megforgatásával, akár kivárással, akár pénzbehozatallal, átlagolni.

Minden a következő napokon múlik. Közel 15kontit kellett lezárnom eddig fedezethiány miatt. 500as KT nekem szopi, lehetne annyi amennyi eddig volt 700körül, már jobb lenne az ember kedve, de így sem búsulok, hozzá vagyok már szokva a buktákhoz, tőke van még, van mit bepumpálni, annak örülök, hogy csökkennek mellette az árfolyamok, mert fordítva nővekvő árfolyam mellett rosszabb számomra a helyzet, a konklúzió ebből az, hogy olcsóbbm jobb beszállok alakulhatnak ki. 16900as hati alatt nem tudok úgysem tartani semmit, az még egy határ..

Legközelebb akkor írok, ha már pluszban lesz ez a pozi. vagy visszadolgozom a jelenlegi veszteséget, addig nézni sem nagyon nézem a piacot, csak kétszer naponta hol tartunk.

Hati dupla alj alján van, még azon gondolkodom betolok ma zsét ezt megjátszani ha emelkedik, utána meg a folytatást meglátjuk merre.

Írni ne írjatok, mert nem válaszolok most már, mint írtam.

Kinti indik naposon szanaszét vannak adva, muszáj lenne kint is emelkedni, meg fibom is van itt.

Üdv.

#512080 Waszeitung Előzmény: #512076

Bux mit össze nem hősködik 500 pontos kt-val...nem jó se longosnak,se shortosnak,ez ám a fain! :D

#512073 BudFox Előzmény: #512040

van erre egy topikom amit én indítottam, no majd ott folytatjuk..

HAti - venni kell mert esni már senkinek nincs kedve szerű történet megy most...

jó lenne ha pofonvágná valaki :D

gf

#512055 Waszeitung

Béten már lenyugodtak a kedélyek,menni kell felfelé...bár Ft nem nagyon támogatja.

#512049 Euroman Előzmény: #512037

azt még nem tudom....talán később megint valutát, ha meglenne az imf megállapodás...

#512040 Borska Előzmény: #512037

ez sem tart örökké,ez a válság is kifut,lehet 2hónap ,lehet 2év,de valami lesz,és utánna jön a felépülés,onnantól érdemes lesz akár magyar rv-t is veszegetni,hatit apránként,egy ilyen long piac uhhh,van hogy 2-3évig is mehet,szóval ha van pénz az jó,csak az infla , nehogy odacsapjon ,ha már átforgatnád a pénzt ,akkor szerintem termőföld, lakóingatlan....

fene tudja :)

#512039 BudFox Előzmény: #512030

persze...meg azért mondjuk ha az ember az egész vagyonával, készpénzével, tartalékaival játszik az már nem gyerekjáték..

mondjuk a sárvári lottómilliárdos egyszer 1 milliárd Ft ot nyert egy jó Svájci frank átváltással, akkor ment fel a frank ára 165 körülről indult...

#512038 Talasz Előzmény: #512030

...." az analógia alapján"....május 21.-től következhetne egy pánik esés, amit 25.-én esetleg érdemes megvenni.....ami zavaró: febr. 7.-e óta kétszer is 3 nappal előbb kezdett emelkedni a tervezettnél.....de arányaiban jól haladunk......