szerintem már nem kell sokat várnod hogy megszabadulj tőle...
de mit venne rajta az ember ?....
szerintem már nem kell sokat várnod hogy megszabadulj tőle...
de mit venne rajta az ember ?....
nekem volt olyan váltásom ami több mint egy évet rozsdásodott mire elkezdett profitot termelni.....
euro 300, hát ezt a környezet fogja meghatározni nálam,nem kötöm ennyire élesen értékhez,meglátjuk mit és hogyan lép a kormány,hogy alakul a nemzetközi téma,de én azért följebb várnám------pulssz emiatt jó a forex számla,ott egy ellentétes pozival 20másodperc alatt fedezhető a pozi és átalakul carry tréddé,rizikó kizárásával
.......na de nézzük hati mit variál
az biztos, türelem kell hozzá, meg szerencse is...nekem január óta van egy kisebb kupac eur, de ha 300 fölé megy megválok tőle, mert ez is lelki teher...
csak óvatosan ezekkel a kézpénzes váltásokkal!!! legalább akkora lelki teher végigvinni mint egy hati pozit.....
szerintem csak hosszabb távú,komolyan átgondolt befektetés egy részeként szerepelhet a portfólióban,mert könnyen be lehet ragadni csúnya minuszokkal.....
100 pontos pluszos nyitás, a Richter kis sem nyitott, gyönyörű
"Menekítik pénzüket a spanyolok a bajba jutott bankból"
"Mint ahogy arról tegnap beszámoltunk, 700 millió eurónyi betétet vettek ki Görögország bankjaiból a betétesek hétfőn, ami a betétállomány közel fél százalékos csökkenését jelenti egyetlen nap alatt."
ebből marha nagy összeomlás lehet....kérdés hogy milyen devizát lenne érdemes venni most ?
NOK ? SEK ? USD ? CHF ? GBP ? ezek kombinációja.
Szerintem aki határidőzött annak mindnek volt már olyan üzlete amin oltári nagy bukó volt :-)))
ez sajnos ezzel jár... viszont szépen is lehet keresni ha eltalálja valaki az irányt.
értem, köszönöm
Aztán van még 10 konti longom 19700-tól...
Azt is kiülöm. Így vagyok ezzel a hülye hatival.
Közben meg játszódok úgy, hogy kiveszem a rendszerből a bukókat és rövidebb trédeket teszek.
Gondoltam leírom őszintén a tétjeimet, hogy ne gondoljátok, hogy csak ti vagytok örökké bukóban:)
figyelted hogy SP futures a záró szakasz alatt +0.34 % -ról +0.05 % -ra zuhant ?
valahogy mindig az európai zárásokra teszik az otthoni eső szakaszt...hmm..érdekes..
szerk : már -5
Picikét szépséghibás ez a tréd, ugyanis még januárban nyitottam:)
Bár, bukhattam is volna vele 100k-t vagy többet, de kiültem.
Elhatároztam, hogy nem zárom addig, míg 100k-t nem nyerek vele.
volt már ilyen karakterű esés...arányossági megfontolás alapján,de majd meglátjuk
:) simán lehetsz is ,azért 100k zsebben!!!! gratulálok,szép tréd volt
csak szerintem lehetett volna még futtatni ,de itt a biztos pénz számit,szóval ügyes vagy :)
most már nem...viszem át holnapra.... de előbb még nagyon fel akarták rángatni...shortosokat kiugratni.
Nem baj, elégedett vagyok a 227-es zárással:)
MOL -ban 16.000 volt a támasz..most már lehet hogy ellenállás, záró szakaszban nagy pakkok lesznek.
Mtel -t teljesen padlóra tették...
OTP még küzd a 3300 as célártól elrugaszkodott..
Határidő meg tart lefele az eredeti célára felé...
USA megy le....
na most legyen okos az ember...áh..
eurusd hetes fej váll,indikátorok most jelzik be az esést
usdhuf indikátorai mind felfelé mutatnak
..............hati szotty
én igy látom
két kép a hosszabb távu pozihoz,persze ez is mint minden stratégia függő,de én óvatosan kezelném a longot még napi szinten is :
http://kepfeltoltes.hu/120516/USDHUF_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/120516/EURUSD_hetes_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ha ezek a grafikonok helyeses jeleznek akkor a hati alja jócskán odébb van még
Sikerült:)
Pont 100k-t nyernék, azért ragaszkodok a 227-hez