Nem lett megerősítés a tegnapi gyertyára, ez kétségtelen.
Nem lett megerősítés a tegnapi gyertyára, ez kétségtelen.
Ő látta a belső folyamatokat amik már akkor sem voltak olyan fényesek, de ennek ellenére akkori rv árra rátett 25%. Vagy nagyon hülye, vagy nagyon tudja mit csinál. Az utóbbira tippelnék. Nehogy még a volt üzlettárs vissza jöjjön és Csabánk kezéből kivegye a virtuális stafétabotot. Nem biztos, hogy baj lenne.
Erőnyerők?
2012. május 16.
HVG
Bár az MV-Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. EU-engedély hiányában még ki sem írta a második Jeremie kis- és középvállalkozói kockázatitőke-programot, szakmai berkekben már tudni vélik, mely cégek kapnak megbízást az újabb tőkefröccs terítésére. A 36 milliárd forint befektetését lehetővé tevő első programban közreműködő nyolc alapkezelő a két újonnan indítandó – a 22,5 milliárdos növekedési és a 6 milliárdos magvető – alap közül csak az utóbbi pénzeinek kihelyezésére jelentkezhet. A növekedési alapban kaphat szerepet a Magyarországon működő rendekhez – elsősorban a piaristákhoz – üzleti szálakon kötődő Portus Buda Group; a Napi Gazdaság tavalyi listája szerint 98 milliárd forintos vagyonával 5. leggazdagabb magyar Gattyán György által közvetve tulajdonolt Docler Investments; a többek között Straub Elek, Kákosy Csaba és Simó György üzletemberek által alapított Day One Capital; a Mammut bevásárlóközpontokat fejlesztő Kenyeres Sándor érdekeltségébe tartozó Talentis Group; továbbá a K&H Bank belga anyacége, a KBC-csoport, az iEurope kockázatitőke-társaság és az energiahatékonysággal, alternatív és megújuló energiával foglalkozó E-Star. Beszélnek még Simicska Lajos, Töröcskei István és Demján Sándor beszállásáról, ám az ő nevük valamennyi állami pályázattal kapcsolatban elhangzik.
HVG Hetilap
E-Star: új leánycég
2012. május 16.
HVG
Az április végén 2,9 millió euró készpénzállományú E-Star Alternatív Energiaszolgáltató Nyrt. 5 millió forinttal megalapította az E-Star Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt.-t. Az E-Star – akkori nevén RFV – arra jött létre, hogy elinduljon az MV-Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. által majdan kiírandó pályázaton (lásd Erőnyerők? című írásunkat a Pénzügyek rovatban), amelynek nyertesei az EU által a Jeremie-program részeként biztosított kockázati tőkét (saját forrásukkal megfejelve) juttathatják el kis- és középvállalkozásokhoz. A cég elnöke a korábban a West LB-nél, illetve az Erste befektetési cégénél dolgozó Soós Csaba.
Egy korosodó ember nem fogja végignézni, hogy a munkásságát egy takony bróker és a sleppje hazavágja. Bejelentenie nem kell 5% feletti és vsz., hogy a financiális háttere is meg van. (Szigorúan feltételezés)
Egy korosodó ember nem fogja végignézni, hogy a munkásságát egy takony bróker és a sleppje hazavágja. Bejelentenie nem kell 5% feletti és vsz., hogy a financiális háttere is meg van. (Szigorúan feltételezés)
Nem erősítette meg még senki, de nekem tényleg úgy tűnik, mintha ezen a szinten valaki(k) venné(k).
Különben már 2000Ft alatt lenne, elnézve a világ történéseit, meg az általunk ismert E-Star történéseket.
3 millióval felhúzták, 3 millióval ugyanoda vissza.
Nekem is úgy tűnik! :)
De nekem az is úgy tűnik, hogy itt összegyűjtik, amit tudnak. Kifárasztásos módszerrel. Bezúz, megvesz, bezúz, megvesz...
Nincs nagy forgalom ugyan, de ha jobban vennék, akkor elszállna..
Pontosan erre jutottam en is... Egyetertek veled. Azzal, h azt jo lenne tudni, h hogyan aranylik egymashoz a vevo es a szallito allomany. Sztem tuti, h a vevoallomanynak joval magasabbnak kell lennie. Na meg persze, h milyen nagysagrenduek lehetnek, az sem mind1.
2 251
-194 (-7.93%)
49
2 251
2 300
30
625
1 428 883
2 250
2 370
Lesz, felfelé :)
Nekem úgy tűnik, mintha ezen a szinten "ajándékként" gyűjtenék az utóbbi 3-4 napban az eladóktól. Néhány db-al lezúzzák, utána kiveszik a könyvet, de mindig csak egy szintig, aztán újra zúzás, és kivétel.
De lehet nagyon rosszul látom, pedig figyelem :)
Itt úgyis a nagyok döntik el a tartós irányt.. Meglátjuk mi lesz. Ha hír nélkül TA-n akarnak rajzolni, akkor mehet 2900-ig.
Ha a leszorító vonalat akarták megérinteni és zúzni tovább lefelé, akkor mehet le 2000 alá..
Szerintem a háttérben dolgoznak, és most már lehetnek előrelépések, az kezdett el látszani az elmúlt vételeken...
Vagy megint beszopatnak :-)