Ja és júniustól T-Com villanyos és T-Com gázos leszek, s remélem a számláim végösszegei is felveszik ezt a trendet.
Ja és júniustól T-Com villanyos és T-Com gázos leszek, s remélem a számláim végösszegei is felveszik ezt a trendet.
Önmagához képest nem tudom mit keres itt, azért ettől több ráció van benne.
9. napja esik, ma is mire adják, mi lenne egy minuszos napon?
MTELEKOM-om a hírhez képest nem nagyon esett:
Épp most olvasom:
http://www.origo.hu/gazdasag/20120518-10-milliardos-tetel-a-telekomnak-a-telefonado.html
A pénteken elfogadott telefonadó nagyjából 10 milliárd forintos tétel jelent majd 2012-ben a Magyar Telekomnak - közölte a vállalat sajtóközlemény útján pénteken. A közlemény szerint a Telekom még értékeli az adónak a vállalat üzleti és pénzügyi teljesítményére gyakorolt hatását.
Idén iszonyatosan nagy adóteher kerül a Telekomra, 40 Ft-nál több osztalékra nem számíthatunk.
Jövőre kivezetik a válságadót, utána jöhet némi fellendülés.
Hát ja.. 4 év múlva lesz kb 80k rv-je 216-os bekerrel, + kb 40re bekecseg 200ft oszi addig.
Akkor bukik rajta ha 116 alatt lesz akkor az árfolyam, amit nem tudok elképzelni. Ez olyan a cég javai az enyémek is dolognak tűnik..
Mondjuk, ilyen feltételekkel én is vásárolnék matit. Nem vállalt túl nagy rizikót...
Könnyen lehet hogy itt 420-520 között fog oldalazni pár évet,mint anno 800-900 között......de itt most már aljat foghatna.....
Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója 2012. május 17-én 41 095 db Magyar Telekom részvényt vásárolt 438 forint/darab árfolyamon a Raiffeisen Bank Zrt., mint befektetési szolgáltató közreműködésével.
A tranzakciót követően Christopher Mattheisen tulajdonában összesen 60 136 darab Magyar Telekom részvény van.
Christopher Mattheisen részvényvásárlása a Társaság Igazgatósága által 2011 decemberében jóváhagyott és 2012-től indított "Kiegészített Részvényvásárlási Program" keretében történt. A Program lényege, hogy a Társaság vezérigazgatója köteles az éves bruttó mozgó prémiuma minimum 10%-ának megfelelő összeget Magyar Telekom részvényekbe fektetni, amely önkéntesen maximum 33,3%-ig emelhető.
Az így megvásárolt részvényeket 4 évig (zárolási időszak) kell tartani, amely idő alatt a részvények nem elidegeníthetőek. A fenti feltételek teljesülése esetén a 4 év elteltével a személyes befektetés során vásárolt minden egyes részvény után egy további részvényt kap a Társaságtól térítésmentesen. A tervek szerint a program az elkövetkező 5 év folyamán évente megújul.
http://www.portfolio.hu/vallalatok/telekom/mtelekom_papirokat_vasarolt_a_ceg_elnoke.167458.html
Vágás utáni nyitóról megvolt már -70pont is.
Vsz az év legrosszabb döntése volt (remélem) a TL01 és a legjobb hogy elvágtam áprilisban.
Hát, ez brutál...
Na, azért az nem gyenge, hogy már cirka 120 Ft-tal van lejjebb ahhoz képest, ahol kivágtam még oszti előtt pár nappal.
tdt long zárva 41en
ez meddig esik?? 400 alá mehet? ez már ugye ismeretlen terület? úgy értem, nem volt ez még 433 soha az életben, vagy igen?