Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Orco

Re: nincs cím

#514287 gezuka Előzmény: #512826

nem tudjátok véletlenül milyen hir jött ki, 17 % áremelkedés, 186000 feletti forgalom. Légyszi segítsetek, mert nem találkok semmi hirt.

#513054 gezuka Előzmény: #512826

én bizok benne. Ha tudtok, vagy olvastok valami hirt légyszi tegtyétek közzé itt a fórumon. köszi!

#512826 Koffein Előzmény: #512821

a múltra vonatkozó adatok nem mérvadóak :) az a baj, hogy nagyon meg akarod győzni magad, hogy ez a papír még lehet 10€ fölött... ha hiszel benne, akkor tégy a belátásod szerint, ha meg nem, akkor add el, mert még mindig jobb 2€-t kapni érte, mint bő fél év múlva 1€ -ért.

azt mond el, miért lenne fordulópont? senki nem lát benne fordulópontot, csak te akarsz egy olyan véleményt olvasni, ami megerősíti benned ezt a hitet, hogy bízz, reménykedj...

ha benne akarsz lenni, kapcsold ki a gépet, ne nézz orco grafikont és bő 10év múlva nézz rá

#512823 zeeh_ Előzmény: #512821

További zakó 2 euro alá, jönnek az új papírok. Kizártnak tartom, hogy ez 10 euro közelében lesz több éves távlatban, de ettől még bármi megtörténhet. Az új papírok miatt biztos lesz valami felhúzás egy hírre, de sok jóra nem számítanék. Válság van egész Európában szinte, ingatlanlufi mostanában nem lesz, talán az évtized vége felé. Kár, hogy idáig jutott, messze a legnagyobb kedvencem volt, szépen hozott.

#512821 gezuka Előzmény: #512732

mit jósoltok jövő hétre ? Miért lehetne forduló, hogy hirtelen fel, hisz volt már erre példa. A céggel kapcsolatban utána olvastam, projektek, váci 1 nyitás. Nincs csőd, fennáll a cég, küzd, életben akar maradni. Szerintem fel fog vissza menni 10 euróra, vagy még fölé, ha vége a pániknak. Jah és ha megnézzük, az orco volt 31000 Ft is. ki tudja, meddig fog majd elszállni a következő 1-2 évben. véleményetek ?

#512732 Fornit Előzmény: #512702

Eszembe sem jutna venni.

Olvasva a mostani árf.-ot úgy tűnik h kb 1 éve folyamatosan esik 10euróról. Miért pont most fordulna....

#512724 zeeh_ Előzmény: #512702

A közelgő hígítás miatt én már nem vennék bele sehol. Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ez a papír nem fog már feltámadni, ahhoz megint kellene egy nagy ingatlanlufi. Ez az évtized a válságról és kezeléséről fog szólni, talán utána...

#512702 gezuka Előzmény: #512697

még azt elfelejtettem megkérdezni, hogy hogyan áll az orco anyagi helyzete ? Remélem nem fog csődbe menni ? Nem értem, hogy miért sik ennyire folyamatosan szinte minden nap. Lehet hpgy innen lesz egy felpattanás, vagy azért engedik, hogy beessen, mert higitják, olcsón jussanak egyesek részvényhez, és majd utána fel ? Ötletetek ? Ti ilyen áron belemernétek még venni ? Várom a véleményeteket!

#512698 gezuka Előzmény: #512697

szerintetek mi várható orcoval kapcsolatban . Durván esik . Valah fel fog e ez menni ?

#512697 matgab Előzmény: #512620

megmentették a gaz haszonleső imperialisták a magyar befektetőket a további bukóktól... :-)

#512615 Koffein Előzmény: #512099

ha nem változik a piaci hangulat köv héten nagy eséllyel 1-el fog kezdődni az első számjegy :)

ezt te döntöd el, ha átlagolni akarsz, akkor sávosan vegyél levele 2€tól lefele... mit tom én 2, majd 1.5 és így tovább...

#512099 gezuka Előzmény: #511981

köszi a választ. Én tartom, mert bukóban vagyok nagyon, és várok türelmesen. Szerinted érdemes bele venni ?

#511981 Koffein Előzmény: #511603

amint írtam, híreket nem tudsz magyar nyelven olvasni, mivel már nincs a béten, így nincs az a szakújságíró, aki bármit is írna róla... max ha olvasol is az orcoról, az is fizetett hirdetés, hogy a váci 1 -be mennyire frankó bérlőket hoznak... bármi lehet az alja... még nem tetted fel magadnak a kérdést, ha most így néz ki az árfolyam, hogy fog kinézni, miután a piacra öntenek 18millió papírt? lehet hogy majd felfele meghúzzák, de az a tömést fogja szolgálni, és ahányan beragadtak valószínűleg még a 4€ szintet sem fogja elérni.

de amint tudjuk, a tőzsdén bármi megtörténhet, az is lehet, hogy jövőre 10€ -n forog, mi meg nyavicskálunk, hogy miért nem voltunk türelmesek :)

#511603 gezuka Előzmény: #511507

Remélem fel fog menni, hisz forgalom van. A hireket magyar nyelven hol tudom elolvasni, mert sehol sem találok magyar nyelven híreket orcoval kapcsolatban ? Szerintetek mikor indul meg ez valaha felfelé, és mi lehet az alja ? Érdemes bele venni ilyen alacsony áron ?

#511507 Koffein Előzmény: #511459

áááh mostanság nem sok esély van erre... talán a köv évtizedben miután visszafizették a hiteleiket és az ingatlanpiac is helyreállt :)

Egyet bánok, de nagyon, …

#511459 zeeh_

Egyet bánok, de nagyon, hogy amikor bő 3 millával 10% pluszban voltam vele, nem vágtam ki, mert mindenáron szabadulni akartam attól a nyomorult tolvajmédiás köztörvényes bűnöző mutyicég által elszenvedett bukómtól.

Szépen tömtek 1 éve 10 euro körül. Meglepne, ha ez még valaha oda visszanézne az új hígítás után.

Re: koffein

#511455 Koffein Előzmény: #511449

ez is eleconetesedet... már akkor sejtenünk kellett volna, amikor a gyj .re egy külön oldalt hoztak létre... na akkor kezdhették el tömni rendesen a népet...

Re: koffein

#511449 zeeh_ Előzmény: #511172

3 hír van, a linken megtalálod őket. Most még sárgával ki van emelve a dátum.

Gondolom, tömtek valami hírre, különben nem szaladt volna fel 2.9 környékére és nem zárt volna zakóval a nap végén.

83 ezer db nem sok.