Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#511470 hAliG Előzmény: #511469

A nagy eladói nyomás mintha megszűnt volna...

Bár már sokszor hittük ezt.

Dupla aljból, olyan 2900 környéke lehet..

Egyébként, ha a kp állomány igaz, akkor nem olyan rossz ám a helyzet.

Szerintem lesz lengyel hitel.. kérdés mikor.

#511467 Bendeguz Előzmény: #511465

A mókamester!!! :D

(#4610) Re: 55000Ft!!!

Értékelés: +1

előzmény (#4603: exmnbs1) | válasz erre | Ma, 19:50

Innen 55k az új célár,kiugrott a csökkenő trendből,a funda is csak javul.

nmhh_agent

#511463 hAliG Előzmény: #511450

Én Sárospatakon születtem.

Mit ne mondjak a városvezetés nem éppen arra koncentrál, hogy a felvett pénzt olyan helyre tegye, ahová kellene... Nem nehéz kitalálni, hogy mi a pénzek sorsa jó magyar szokás szerint.

Pl. miért kerül 30millió Ft-ba ~200m aszfaltozás, járdaszegély kialakítás...

Pl. télen hó sem volt szinte, de papíron annyi "só" fogyott, meg üzemanyag síkosságmentesítésre, hogyha azt kiszórják, akkor az egész város 15cm-es sórétegen ülne, a gépek meg még most is mennének folyamatosan :)

#511450 Lxrose Előzmény: #511447

De ha én késve fizetem be az adót, akkor rögtön jön a dupla büntetőkamat. Közben meg se az állam, se az önkörmányzatok nem tudnak felelősen gazdálkodni, persze a pénzt felveszik, csak a rossz döntéseknek nincs meg a következménye.

#511444 Lxrose Előzmény: #511424

Az én kérdésem meg az, hogy meddig lehet még eljátszani az önkormányzatoknak, hogy nem fizetnek azért a szolgáltatásért, amit igénybe vesznek? Az E-Star valami szeretetszolgálat? Szerintem a részvényesek nem hatalmazták fel a cégvezetést arra, hogy Terézanyaként szolgáltasson hőt a magyar önkormányzatoknak.

#511435 Kiss Zoltán Előzmény: #511431

Menedzsment Fórum mai esti cikke ! "Véget ért a fűtési szezon,megbotlott az E-Star áprilisban"!!! Na most akkor holnap mi lesz?????