már ott kezdődik, h. ki hiszi még ennek a cégnek egy szavát is, ami nem auditált, mikor már egy gyj-vel megbukott egy auditon?? Főleg ilyen középiskolás firkálmányt, mi ez???
már ott kezdődik, h. ki hiszi még ennek a cégnek egy szavát is, ami nem auditált, mikor már egy gyj-vel megbukott egy auditon?? Főleg ilyen középiskolás firkálmányt, mi ez???
többiek: vélemény erről a 4 oldal tömény színvonalról?
szerintem is handabanda
főleg a kpállomány
most jópár hónap jön ebből az áprilisból mi a fenéből lesz októberre 1.4mrd huf a kv-re?????
egyértelmű, hogy a korrekciós márc-i táblára + mai tépéssel be akarnak ugratni nagyobb spekihadat, akiket jól ki lehet tömni a cég haláltusája előtt, még egyszer, utoljára.
kecsegtetés hitelről , nomeg az igencsak aktuális profit warning elmaradt
akpállomány nekem gyanús hogy nem csökkent ilyen számok mellett
ezek bolondok, ki hiszi el ezt a félelemtes korrekciót, ami kicsit sem hasonlít az előző havi számokra??????? Apróság, hogy nem auditált...
Nagy robbanás nincs benne.. nem volt indokolt erre megtépni ma.
Remélem valami más van a háttérben (végre, talán).
sly, te pedig nyilván próbálod jó döntésnek látni a beszállódat. :O) De ezek szerint mindketten csak próbáljuk. :)
Vételek látszódtak itt már jó párszor, magam is belevettem 4000 felett, amikor látszódtak vételek...ennél sokkal nagyobbak. És megerősítés is volt annak idején. Ez délibáb, ami látszódni "próbál", lenyúlva a kifejezésed. :)
Neked sok sikert e-starhoz, de nekem se lesz bajom vele, ha sokkal drágábban tudom eladni a másik felét ;)
Menjen csak 4k-ra.
A héten kiderül..
Ha lepattan róla, akkor eladom én is.
A francokat kandikált ez még sehova, tessen megnézni azt mégegyszer! :-)