Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Dühi

áh

#52067 izolta

érdekes ez az erste

kiugrottam, kis pénzt utaltam át a tőkeszámlámról

most nézem az egyenleget, khmmm, hát de kicsit sokkal karcsűbb lett mint kellene.

kitotóztam: a tulajdonmennyiséget rögtön lecsökkentették az átutalt összeggel - eddig ok

de: uez az összeg megjelenik az elszámolás alatt levő tételeknél is negatív előjellel.

gondolom majd holnapra rendbekerül. no de addig ennyivel kevesebbel, kereskedhetek.

tudnám miért nem lehet vmit normálisan megcsinálni.

Re: f@szom - b@szom

#51160 Zabás Előzmény: #51134

Lacikával is lehet, beszélni, ráadásul előtte fölhívod telefonon, hogy nem menj potyára és tudd, hogy mire számíthatsz pontosan!

Szerintem Ő is ad csokit, ha ezen múlik, hogy hozzá menjünk :) Szerintem hideg sör is szóba jöhet :)

Aztán ott összegyűlünk és dajdalozunk egyet, :)

#51137 Mercurius Előzmény: #51134

Ezt megnézem majd... mindig a Váci utcába megyek váltani. Legutóbb a Fontana Áruház oldalában váltottam 2 Ft-al olcsóbban, mint bárhol máshol lehetett a környéken. Nem is értettem a dolgot. Lassan a nyaralás miatt váltani kell.

Hugom meg képes volt 300Ft adni egy euroért, mert külföldiek vásároltak nála, és nem tudta, hogy jár jobban. Az árfolyam meg 280 alatt volt. :-((((

#51134 Ibiza Előzmény: #51044

az már régen volt van jobb pénzváltó.. habib a váci utcai Mcdonalds mögötti sarkon..

nagyobb összegnél egyedi ár.. és lehet alkudni...autentikus arab környezet (hivatalos pénzváltó.) alku végén egy csokit kapsz.. kb 2ft-al jobb mint más.

#51044 Zabás Előzmény: #51023

Én is ezt várom,hogy beerősödjön a forint és váltok is! Tőzsdét még egyenlőre nem, de ahogy pluszban leszek egyszer elhagyom a BUX-ot!

Pesti vagy? HA igen tudok egy jó pénzváltót a Bajcsyn, az Arany János Metro megállóval szemben! Itt, fórumozik a tulaj

adlerlacika :)

#51023 Kissherceg Előzmény: #50697

ha nem gondolnám azt, hogy a dollár elinflálódik néhány éven belül vinném is ki a lét a hazai piacról, szar szemét kereskedhetetlen fos. Pusztulni fog, az a sorsa....

#49984 Amatoregy Előzmény: #48525

nem vagy egyedül. 200 pont mindig meg van. 800-1000 pont trenddel szemben, stoppok átugorva és nap végére érsz vissza...

#49906 kratya Előzmény: #49839

eur usd a szájba kú..., ****.... k...a..ááááááááááááááááááááááááááááááááááá

basza meg a kiszálló seggfej köcsög!!!!!!!!!!!!!!!!!4