nem, semmit....csak megveheted a cuccot (db szám, egységár), ugyanúgy eladhatod....ha alacsonyabb az ár, buktál....limit és piaci áron lehet, ez van, illetve hosszabb időre berakhatod a megbízást...
nem, semmit....csak megveheted a cuccot (db szám, egységár), ugyanúgy eladhatod....ha alacsonyabb az ár, buktál....limit és piaci áron lehet, ez van, illetve hosszabb időre berakhatod a megbízást...
bizony így,nagy igazság és rengeteg szenvedés.....
osztott engem is rendesen a tőzsde,sőt szivat még most is,itt nincs végzős osztály
szvsz ma már mindent megtettél értük, amit lehetet:-)
én speciel demó számlára gondoltam ami semmit nem igényel,csupán a platform kezelésének elsajátítását,és az instrumentumok megismerésére nagyon alkalmas
de természetesen a Te döntésed a dolog,azonban azt tudni kell hogy a mostani árfolyamon történő vásárlás nem garantálja az "olcsósága miatt " hogy az életben,vagy legalább is belátható időn bellül kiszállhat veszteség nélkül a kisbefektető
gondoljunk a matávra, az émászra, az inkorrekt fotex-re,a csúfondáros nabira,én nem vagyok benne biztos hogy a most olcsó(nak tűnő) otp ismét duplázni fog,de ez is szubjektív,ha másra nem is de a kockázatkezelésre és long pozik fedezetére jó a hati short
No ki állt hati alá 550 nél 200 kontival?
"a piac legkegyetlenebb és leginkább lélekölő dolga az apránként csöpögtetett hit,amikor az érzés elhatalmasodik a racionalizmuson,és a rossz pozik tartására késztet az átmeneti javulás,de saját tapasztalatból tudom hogy ez mindig jóval nagyobb buktával végződik"
Bizony, ez így van, érdemes megfontolni ezen gondolatot, nagy igazság van benne...
ahol én vagyok ott shortolni nem lehet, másik számlát meg nem kívánok nyitni...
Hát USA már nagyon menni akar fölfele....láthatóan nem érdekli őket görögország... elcseszett egy nap..meglátom mi lesz ebből...tán holnap le tudom zárni a longot kis nyerőben.
szvsz ma már mindent megtettél értük, amit lehetet:-)
ha nem sértelek meg ,és ha elfogadsz egy tanácsot,mivel tudom hogy smint gondolkodsz ,hisz magam is nagyon sokáig igy láttam,és az Istennek se engedtem az agyamba bevett irányból,
nyiss egy demót,rengeteg jó platform van,ha kell ajánlok is Neked privibe,elérsz innen mindent ,arny,olaj,keresztek,indexek mindent, és próbálj meg shortot nyitni,könyebben ráérez az ember hogy két irány van,és lehet hogy belátod hogy a leirány is lehet irány
Hollande és Merkel majd ma este megoldja...bízom bennük...ha xar usa adatok jöttek volna, az megagáz lett volna, de így kétesélyes (mondjuk több nincs is..)
igy igaz,de ez a zene még nem az a zene ami csilingelő harmóniájával az egekbe röpítené a tőzsdét,legfőképp az ő szemükből perifériák miatt,kétségem sincs ha nem lenne eu gond usa simán a csúcsokat ostromolná, de van.......
és ha ez van ,nekünk ezt kéne lekereskedni,itt illene valami kis profitot csinálni
már Fed nélkül is megy a verkli, és ez jobb, mintha mindig újabb qe-re várnának...
Maradok shortban,kivi vagyok nap végére itt és kinn...ha ezt megveszik akkor asszem megvakarom a fejem.
pont hogy jók lettek!!!! ez a baj,hisz fényévekre csúszik a fed beavatkozás esélye,eddig pedig ha tetszik ha nem meglovagolták rendesen a fedet a tőzsdék,a segítség nélkül ezek szerint annyira még nem megy,veszkődést várok
már szinte csak a politika irányítja a tőzsdéket....kezd nagyon elegem lenni ebből..ebből az ide-oda csapkodásokból...
egyik nap full longos az irány- másik nap 180 fokkal ellentétes..
igen,és ezek a nagy hosszó kanócok amiket nem szokott az árfolyam otthagyni,ugyan úgy mint hirekre kereskedés,burítanaka a nagyok,utánna a kicsik lassan szépen visszahúzzák ,de mint kiderül az impulzív lendületes esés iránya ad hosszabb távra utmutatást