én lezártam a shortot - egy részét.
Úgy tűnik hambi xarik a rossz adatokra,kori kell,és azt Eu is akarja..
Eu legerősebb államában 0,5% volt a gazdasági növekedés...ezt vajon hogy magyarázzák hogy nem recesszió?
Görögországban -6,2% .
Futikat nézem én is,de a "remek"hír hatására daxli is csak szenved...rólunk nem is beszélve,kt-t tágítgatják csak.
pont ezért van ez a megrántás :D
a görög pánik is egy nap alatt elmúlt :DD vicc ez a világ...
most shortolom..de már majdnem minuszba került...emiatt az őrültködés miatt..vicc
Déli megrántás már itt is van...annyi a rossz hír hogy ettől több már nem jöhet,így esés elnapolva! :D
Amilyen bomba formában volt buxli felfelé most olyan hurkalé lefelé...
ha így megy tovább akkor valóban a short lesz az irány..hacsak valami tényleg jó hír nem érkezik valahonnan.
Tegnap 17765 ös long lezárca 17781 en. Ilyen gyj-k után és +0,5% DAX nál sem megyünk. Inkább nem idegesítem magam a hatival. A MOL-om és az OTP-jeim legalább fizetnek jövő hónapban osztalékot
gyönyörű shortbeszálló 15p-n lokális maxra tett stoppal
ma piros ,illetve nulla közeli zárásra számítok,lassan jön a felocsúdás
Ha azt is megnézed , hogy a 2011-es Q1-ben még negyedéves bontásban számolták el a bankadót, most viszont EU-s előírás miatt a teljes éves 30 milliárd körüli összeget az első negyedévben.
Ha ezt megnézed akkor a 2012-es Q1 éppen ugyanannyi mint a 2011-es úgy , hogy közben ráqrtak a bankra egy végtörlesztést aminek szintén "pozitív" hatásai voltak.
Rossz vagy nem rossz? Minden viszonylagos:)
Budfox
jáccunk kicsit a számokkal:-)
2011.05 6100 árazás
2012.05 3600 árazás ez csak 41%
a 66%-ra 2100 árazás jön ki, juj de optimisták a befektetők