Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Arsene Lupin

Re: Viccelődnek külföldön Matolcsyék adóötletein

#512033 Rozsdáskilincs Előzmény: #512022

Angelát sem értem, miért ragaszkodik annyira a görögökhöz, miközben azok már őt is támadják. Most kellene kivágni őket az eurozónából, kostet was kostet.""

SZvsz ha az első fecske kirepül akkor megy a többi is. Ezzel vége is az egységes európai álomnak. Jöhetnek a kinaiak, oroszok, amerikaiak. Tudja nem vagyok egy unió fan de mégis jobban szeretném ha Európában az európaiak dominanciája lenne meghatározó.

#512024 Euroman Előzmény: #512022

szvsz szerint hülyeség volt az euro...Ázsiának sincs közös pénze, D-Amerikának sem....addig is mindenki USD-ben, meg DEM-ben számolt, esetleg nekünk még az ATS volt érdekes a sógorok miatt...ha a görögöknél most drachma lenne, a kutyát nem érdekelné, hogy mi van velük, és a fertőzési hatás is kisebb lenne...évtizedeken keresztül simán fizettünk olaszban nagy líra címletekkel, és abból sem volt gond

#512022 Arsene Lupin Előzmény: #511960

Nagyon bizonytalan hetek, esetleg hónapok elé nézünk a görögök miatt. Angelát sem értem, miért ragaszkodik annyira a görögökhöz, miközben azok már őt is támadják. Most kellene kivágni őket az eurozónából, kostet was kostet.

Mi egyébként lassan menetelnénk már felfele. A forradalom elbukott, Varga Miska pedig egy jó választás a további tárgyalásokhoz. Akár jó fiúk is lehetnénk a vidám hellén gyújtogatók ellenpontjaiként.

Csak hát baromi sok bizonytalanság van most a világban. Ha Angela elbukik az otthoni választásokon, ami nem kizárt, csúnya örökösödési háború fog kitörni az EU-n belül.

#511960 Rozsdáskilincs Előzmény: #511954

Nyáron lesz a görög tavasz? Idejük volt hogy átgondolják. Magasról tojnak mindenkire. Sőt lassan a Berlinbe járnak pofozkodni.

#511954 Arsene Lupin Előzmény: #511953

A német pógároknak már amúgy is tele a t*kük a görögökkel. Előbb-utóbb az uniós hivatalnokok is bemondják az unalmast.

#511209 Rozsdáskilincs Előzmény: #511194

Örülök hogy van. Gondoltam van valami, se tőzsde se politika. Nehéz kenyér ez....

#511194 Arsene Lupin Előzmény: #511184

Megvagyok, csak most kevesebb időm van a tőzsdére. Időnként csinálok egy-egy részleges billentést az OTP és BUX hati pakkal, de messze vagyok az összességében nyereséges szituációtól.

A DT-t most hanyagolom, nem olyan a lapjárás. Az nem nagy bolt, hogy egy nap nyereségét két nap eltapsikolom.

#511184 Rozsdáskilincs Előzmény: #509942

Lupin Úr!

Hová lett? Napok óta nem ír. Jelentkezzen be hogy tudjuk nem ragadt be a pince ajtó:-) Nem kell menteni.

#509947 nemértem Előzmény: #509942

A hivatkozások arról szólnak, hogy nem volt első, ergo legfeljebb ő koppintott.

Egyébként meg a közgazdasági eszközök tárháza nem végtelen, túl sok szín nincs a palettán.

Amiben tényleg élen jár, hogy a vizitdíjra gerjedő birkáknak a sokszorosát lenyomta a torkukon, a lassú és csöppet sem kombinatív észjárásukra apellálva.

Vagyis, tényleg kiemelkedő abban / nem ő, a tanácsadói/ hogy megutazza bizonyos emberek / az ő népének/ bambaságát. Jó király az , aki hülyének tartja az alattvalóit. Remek.

#509942 Arsene Lupin Előzmény: #509927

Másfél éves az a hivatkozás.

Tudja, hogy nem vagyok royalista, de tény, hogy sorban koppintják le a t*könszúrós ötleteit.

Re: A fenékhalászat napja

#509923 xmann Előzmény: #509073

Aztán ki lesz abban a nagy koalícióban? Az éppen most kiherélődött DK, a teljesen magatehetetlen és jellegtelen MSZP vagy a magasetudjamitakar LMP? Ugyanmár, hagyjuk ezt a nagykoalát, ha Viktor nem rontja el, 2014-ben is ő marad hatalmon. Egyszerűen nem létezik ellenzéke. Akkor létezne, ha összeomlana a gazdaság és a jobbik felmenne 25-30% támogatottságra, addig egyeduralkodó marad.

És ahogy Lupin mondja, még Európára is hat: az intézkedéseit először kinevetik, aztán meghümmögik, aztán bevezetik máshol is. (ettől még idegesítő bagázs mind úgy ahogy van)

Re: Merkel máris Berlinbe hívta az új francia elnököt

#509080 BigRabbit Előzmény: #508954

A politikaban minden tettnek uzenete van.

1. Nem mindegy ki megy kihez.

2. Merkel egy interjuban mar vilagossa tette, hogy nem lesz ujratargyalas. A latogatas innentol kezdve formalitas, illetve a kozos utba valo beleegyezes gesztusanak tekintheto.

Persze ketsegem nincs felole, hogy lesz majd pozitiv nyilatkozat, es az is lehet hogy valami jelentektelen modositas is belekerul majd, hogy a kecske is jol lakjon, a kaposzta is megmaradjon, ugyanis:

Egy dolgot azert tudni kell, mindkettojuknek erdeke a jo egyuttmukodes. Es a tortenelelem igazolja, nagy valtozasok akkor tortentek, ha Fr.o es N.o valamiben egyetertett.

#509073 Keg Jenő Előzmény: #508968

A választási matematika más mint eddig gondolta. Lesz egy nagy koalició meg a törpe...

#508961 nemértem Előzmény: #508955

Azt már rég megtették, ezt a végén inkább saját maguk szopatásának fogják nevezni.

Fletotól a híveit el nem veszik, viszont minden beégésüknek ára lesz.