Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

a piac legkegyetlenebb é…

#511162 Borska

a piac legkegyetlenebb és leginkább lélekölő dolga az apránként csöpögtetett hit,amikor az érzés elhatalmasodik a racionalizmuson,és a rossz pozik tartására késztet az átmeneti javulás,de saját tapasztalatból tudom hogy ez mindig jóval nagyobb buktával végződik

azonban ha lehet ennél mégdurvább gyomros az az ha a kiszálló után fordulva az általunk preferált irány kerül előtérbe....... ilyenkor az ismételt beszállás ujra veszteségbe futhat,hisz funda néküli átmeneti javulásról van szó,vaaaagy a be nem szállás a számunkra helyes irány trédelésének kimaradásával megy tovább,holott ez profitot termelne

vagyis QRVA nehéz szakma ez

Re: nincs cím

#511154 wnprt Előzmény: #511142

A határidőnél a lényeg, h a jövőbeli kilátások árazzák be az árfolyamot.

#511152 BudFox Előzmény: #511146

persze. ha kiszámolod teljesen más jön ki :-))

de minél alacsonyabb a bux annál nagyobb az áttét, nem ?

a lényeg...itt meg lehet tanulni az áttétes dolgokat, aztán mehet a nehezebb is..ha még van kedve valakinek hozzá

a mai forgalom az érdekl…

#511151 szotyi

a mai forgalom az érdeklődés teljes hiánya miatt elmarad

#511148 wnprt Előzmény: #511142

A határidőnél a lényeg, h a jövőbeli kilátások árazzák be az árfolyamot.

#511147 wnprt Előzmény: #511142

BUX-al szoktam határidőzni, tegnap shortoltam. A Certifikátok közül a DAX-al érdemes lehet foglalkozni, van h elég nagy a volatilitás.

#511142 BudFox Előzmény: #511140

ameddig nem értesz a határidőhöz szerintem ne devizázz..elúszik mindened...itt 10 x -es tőkeáttét van..ez is elég veszélyes...forexban elúszik a pénzed ha elkap a kapzsiság...itt kell megtanulni először.

#511140 wnprt Előzmény: #511137

Érdemes certifikátokkal foglalkozni, és így aranyra, EUR/HUF-ra spekulálni? A forextől tartok, sok a kókler bróker, meg a market maker, akik lehúzzák az ügyfeleket.

#511139 BudFox Előzmény: #511117

"Az OTP bankcsoport az idén az első negyedévben 12,8 milliárd forint konszolidált adózott nyereséget ért el, szemben az előző negyedév 25,8 milliárd forintos veszteségével; az idei első negyedévi adózott profit az egy évvel korábbitól 66 százalékkal marad el - tette közzé a bank a kedden publikált időközi vezetőségi beszámolójában."

#511137 BudFox Előzmény: #511124

eddig úgy tűnik hogy délelőtt felfelé korrekció lesz... USA futurest húzzák fölfelé...remélem lelohad a lelkesedésük..

#511135 hosszhuszár Előzmény: #511116

A Görög krízis adott, lebegtetik mellé Spanyol, és már Olaszországot is....nem lesz ebből talpra állás 1 darabig, szerintem.

#511119 taresz Előzmény: #511116

Persze, hogy mennek. Tegnap eladtam mindent. Kezdem azt hinni, hogy Matgab rokon valahogyan. :)

#511117 Hathor Előzmény: #511116

Este hatiban a 16órás (órás) gyertya már egy doji volt, arra egy felhúzás a 17órás, reméljük lesz folytatása.

Délelőtt elmegyek, talán dél fele megérkezem, addig húzzátok fel.

OLaj, EUR/USD is ör fel mint a talajvíz.

Üdv.

#511116 Hathor Előzmény: #511099

Yo reggelt!

Taresz! Eddig minden leminősítésre szárnyaltak az árfolyamok. Ha nem figyelted, akkor emlékezz vissza a hármas bóvli magyarra.

Na de Budfoxszal ezt jól tudjuk, mindig telcsiztünk egymásnak, hogy leminősítés volt, amikor nem voltunk gépnél, és olyan tépés volt, hogy csak na.

Most nyitott DAX futi, kilőtt az egekbe :D

Mint vártuk reggelre futik pluszban.

OTP jelentése egész jó lett 12MRD nyereség, vártnál is jobb lett.

Ma Angela Merkel találkozó, és Görög kormány tárgyalás megint.

Valami jót csak kihoznak már. Esés már volt elég, az utóbbi időben, egy két napot emelkedhetnénk is, ha még csak korrekció is lenne.

#510996 Hathor Előzmény: #510994

Nem a reményről van itt szó, csak vicceltem.

Én már nem reménykedem semmiben.

Jön aminek jönnie kell, ha sz@r holnap a hangulat, akkor zárnom kell és kész.

DAX futit feltépték utolsó órában megint pénteki kitörési szintjéig, hatink ehhez képest 18000es szintjéhez képest, megint 300ponttal lejjebb.

Nem baj. Lesz ez jobb is egyszer.

Nem kell B. terv. Ha esünk ki kell szállnom, mert nyakvonal alatt leszünk.

Még reggelig sok minden történhet.

Üdv.