Forgalom mennyi? Még jó, hogy nem látom... Phyl?
Steier úrnak kéne pár pénzes palit találnia aztán elkezdeni felvásárolni a papírokat... Sajna én csak a 5-ös lottó fődíjból tudnám venni. :-)
Forgalom mennyi? Még jó, hogy nem látom... Phyl?
Steier úrnak kéne pár pénzes palit találnia aztán elkezdeni felvásárolni a papírokat... Sajna én csak a 5-ös lottó fődíjból tudnám venni. :-)
hát igen...tudod az emberk olyanok,h kvára kell őket noszogatni,h csináljanak valamit..."nem tudom,talán,esetleg" bizonytalanok...ezért kell ugye vki markáns irányító,aki vezeti őket. szvsz Steier jó lenne erre...csak igy forumon keresztül nehéz megoldani az iesmit
nem a kgy-re való elmenetelre kell irányító szerep,hanem az összefogáshoz. tulajdonosi megfeleltetés a kelernél stb.adott esetbe,h Steier átvegye a céget,ha ien felmerül benne stb.
Ezt nem értem, hogy milyen irányító szerep kell ahhoz, hogy valaki elmenjen egy közgyülire. Én is voltam jópár tyúkgyülin, pedig 200 km-el arrébb volt. Steier amúgy átvette volna az irányító szerepet, ezért tett közzé felhívást többször. Ezen csodálkozom, hogy miért nem jelentkeztek.
sztem vmennyire belejátszik az is,h nem az 5. kerületben tartják...elhatározás kell,vkinek kvázi irányító szerepet kell felvenni és csak úgy mehet ez a dolog.
Ezt a nagy "tolongást" a közgyülin én is furcsállom, és gondolom elenyésző számban jelentkeztek Steier felhívására is. Nyilván ezért szeretne Ő is tulajdonosi megfeleltetést elérni a KELER-nél.
ahhoz elég erőteljes összefogás kellene azt gondolom.de a kisrészvényesek nagyon fontosak lennének ebben a játékban. szvsz dönteni kell, Steier úr megosztotta a véleményét és szándékait,aki mellette áll jelezze neki és elkezdődhet valami...
Történhetne vmi... azért azt máig furcsállom, hogy ketten voltunk jelen mint kisrészvényesek, és 1 volt, aki a cég embere, illetve Steier úr, mint ex-főtulajdonos...
neki kéne visszavenni, tőkeerős partnert bevonva óvatosan gyűjtögetve, egy nagyobb partnere lehetne is a kisrészvényesek közül, össze kéne szedni 20-25%-ot és ajánlatot tenni 60-70 ft-on... vhol ott lehet a törvényes minimum, nem? :))
Kedves KEG-es Fórumozók!
Köszönöm a visszajelzéseket, a kiegészítő észrevételeket, javaslatokat, sőt a bátorítást! Egyetértek, hogy egy nemzetgazdaságilag is fontos, jól pozícionált és a tőzsdén jobb időket is megélt létesítményt kár ilyen „nacionáléval” rendelkező „buborékfúvók” kezében hagyni, hogy aztán esetleg elsüllyesszék, ahogy mindkettőjük múltja tartalmaz már hasonló sztorit.
Mivel Pimper nem válaszolt a kis részvényesi levelemre, így a NAV-ot és a PSZÁF-ot is megkeresem, sőt a KELLER-nél is érdeklődöm, mert nagyon kilóg a lóláb….
Persze azért fontos – spontán - dolgok is történnek, amire érdemes figyelnünk! Például folyamatosan és markánsan csökken a KEG napi tőzsdei forgalma és árfolyama is ez pedig hamarosan kiugrathatja a „nyulat a bokorból „!
A KEG napi finanszírozásához a havi tőke és kamatfizetést is számolva nem elegendő az üzemi eredmény. Az eddigi gyakorlat (lásd eddigi deficitfinanszírozás) szerint ilyenkor valamilyen „ baráti követelést „ gyorsan apportáltak – akik aztán elszórták a kapott részvényeket a piacon - ,vagy újabb befektetőket rántottak( nyeltek ) be . Most mindkettőt megnehezíti – sőt talán ellehetetleníti - a roppant alacsony részvényárfolyam, a nagyobb figyelem és a nyomott piaci környezet .
Viszont ,ha süllyedne a KEG (az anya ) ,akkor rántaná a Visonkát is, amire a „ varázslónak „ biztos van egy „B” terve. Borítékolom, hogy érdekes, akár jelzésértékű is lehet, ha megkezdődik a Visonka részvényeinek ( értsd többségének ) tőzsdén kívüli (OTC) erőteljes kimentése, elszórása . Emlékszünk néhány százalék KEG-es Visonka részvény közelmúlt béli „elillanására”? Csak nem így kapott a KEG egy kis tőkeinjekciót? Pimper továbbra is adós a részletekkel, de – a magas Visonka tőzsdei jegyzés birtokában – a hűtlen kezelés hamar megáll egy aláárazásnál…Kíváncsian várjuk a magyarázatot ,de leginkább a megfeleltetésnek és a transzparenciának örülnénk !
„egy kisrészvényes”
sunwo
hehe... én ott voltam a közgyűlésen... Téged láthattalak? :)
Amióta képbe került a phylaxia által a cég, azóta követem a sorsát... 60 ft óta mint részvényes, előtte csak mint phyl részvényes... amit a netről össze lehetett szedni infót, szerintem azt én mind tudom, bennfentes nem vagyok, így azokkal az információkkal nem rendelkezem... a miértekről meg csak következtetéseim, összeesküvés-elméleteim vannak, mások ugyanis elérhető, nyilvános infók alapján nem lehetnek.
13 mrd....prompt piacon
Érvelek: 1 nem azért írunk ide,hogy reklámozzuk a saját cégünket 2 nagyon szarul is csinálod,mert ha már azt akarnád,h itt bárki is nyisson nálatok számlát,akkor ne tukmáld egyfolytában,h ki alapította és miért olyan jó,ha érdekel megkérdezem...sőt a Hanyecz Istvánt előbb ismertem,mint te valszeg.Menj el a salesekhez és informálódj ott az értékesítésről,bár szerintem te az vagy,na mind1.Ugyhogy ez se itt nem jön, se az otp topikban. Szal tipli léci,ha nem tudsz a keggel kapcsolatban diskurálni és nem csak annyit,h nincs forgalma stb....
Sztem a Keggel csak úgy lehet biztosra menni, ha nagyon ismeri vki a folyamatokat a cégnél, és hogy kinek mi az érdeke, aki kapcsolatban áll a céggel.
A Bét honlapján excelben letöltheted melyik brókercégnek mekkora a forgalma a prompt és a derivatív piacon. A BUX határidős terméknél a Random piacvezető, a prompt piacon a 9.
Nézz utána. A legkorszerűbb a kereskedési rendszere, ők csinálták az Equitas felületét is, ami az 1. netes brókercég volt. Ez jóval fejlettebb, jómagam mindkettőt használtam, az erste brokerét is később, mielőtt meg nem alakult a Random 2008-ban.
Havi 24 milliárd a prompt piacon nem gyenge, továbbá a derivatívon 9mrd.