Dettó. Szerencsére kivágtam, különben most még nagyobb szopó lenne.
Dettó. Szerencsére kivágtam, különben most még nagyobb szopó lenne.
azé az a grafikon sokat elárul a várakozásaikról, eddig mindig, várták várták, de csak nem lett annyi:-)
http://www.portfolio.hu/vallalatok/magyar_telekom_celarcsokkentesek_erkeztek.167234.html
A Magyar Telekom részvényei a jelenlegi szinteken komoly, 20% feletti felértékelődési potenciállal kecsegtetnek a medián célárhoz képest.
egyetértek, baromira fárasztó már
Az a 410 még 380 is lehet.....480 de igazán 520 alatt néz ki csúnyán....
Az osztalékvágások erősen torzítják,de egy Eliot is beleképzelhető,és akkor most 580 környékéről indult az 5-ik pont felé,és előtte a 2 hullám pont 200 ft minusz volt....
Én is épp ma számoltam mekkora brutál bukó lenne rajta ha nem raktam volna ki egy hónapja. (Úgy is negatív rekordot szült..)
de én nem befi hitelre veszek kecsegtetve 530-nál és ott hirdetem a a taktikám a mosónőnek ))
én csak azt figyelem melyik topikba kecsegtet évi 80% haszonnal )))
ott mindig katasztrófa lesz
Talán ha egy külön topik, csak kettőtök örömére?!
Ott kis mókás verseny is lehetne, naponta ki tudja többször leírni ezt a rettenetesen és ellenállhatatlanul humoros kis szócskát. Egész nap csak kacaghatnátok.
Brutál. Utólag visszanézve, nem véletlenül volt ez nagyon stabilan 570-590 között jó ideig, profi tömés volt. Még jó, hogy kiszálltam belőle oszti nélkül.
Macival mi így beszélgetünk, és nagyon élvezzük :D
Én nem kapom fel a vizet, mikor oltogat, tehát ennyi jár.
Már korábban megbeszéltük, hogy semmi gond a Telkós befektetésével, csak az állampapír is hoz annyit.
Az E-star befektetéssel sincs semmi gond, nagyon kecsegtető még mindig.
Tehát itt nem kell megvédeni senkit :D
Valószínűleg Te is jobban örülnél neki, ha 480 Ft-os telóba lennél "beragadva", mint 6000 Ft-os E-starba. Különben sem lombardra vette nyilván, mint Te szoktál vásárolni. Harmadrészt pedig: mi szükség van erre a személyeskedésre itt?
Macikám na mesélj mikor is likvidálnak a pozidból?
Az unokáknak hétvégén elmesélted, hogy milyen kecsegtető hozamot értél el eddig a Telkoval :D ?
Tudom 400nál is azt fogod emlegetni, hogy kaptál májusban 50 Ft osztalékot :D
Hol lehet ilyen remek friss infókat találni? Szinte még fél éves sincs...
Sajnos nincs chart szoftver a közelemben, de megtenné valaki a következőt:
1. nyit egy napos chartot
2. feltesz egy fibo retracement-et -> 0%-ot február 29-i tetőre (~560), a 100%-ot pedig a január 6-i aljra (~478)
3. leolvassam ogy a fibó 218% hova esik -> szvsz az lehet a TA szerinti minimum...
4. beírja a fórumba az eredményt :)
Köszi!
jó tipp..de én nem látom a TA-s igazolását..hiszen soha nem volt ennyi..
Ha a normál árát veszem mondjuk 550et..ehhez képest mennyivel lesz kevesebb a nyereség.. vagy nem is lesz..és kiveszem a szokásos osztalékot.. akkor is kevés nekem a 410.. de kiderül..nem tudom mennyi a könyv szerinti értéke.
ujabb kecsegtetés
http://index.hu/gazdasag/2012/03/21/birosag_ele_megy_a_telekomado/