Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#510994 Frontin Előzmény: #510985

Amikor a remény szót emlegeti az ember a tőzsdén az nem túl bíztató bakker! :-)

Remélem van B terved is, mert ha holnap az Otp esetleg nyomat egy szigetet, akkor még nagy kaki lehet. Bár az is igaz, hogy innen akár pattanhatunk is egy jókorát (akár 500-600 pontot is) ha ideiglenesen megoldódnak a világ gondjai holnapra, és a bankos is jelent egy sziporkázót. Ellenkező esetben...

#510985 Hathor Előzmény: #510964

Na utolsó fél óra, mehet az emelkedés végre :D

Tudjátok, remény hal meg utoljára ,-)

Nos, megvárjuk az utolsó 30percet, majd holnap örülnek egy kicsit a futik, mert már be lettek verve eléggé ,-)

Jöhetnek a nap végi short zárások, holnap sc, meg hasonló dolgok, ma 17K fölé kötve Buxot. :D

Sziasztok, holnap folyt..

#510964 BigRabbit Előzmény: #510954

Kosz sracok. Nem tunok el, majd neha irogatok. ;) Meg ha haza jutok valamikor, majd benezek egy ivasra a "talalkozos szervezgetos" elmelyulo buliaitokra.

#510957 BudFox Előzmény: #510953

külföldi elemző házak mind fölfelé várták még múlt héten..legalábbis szerintük sokkal többet ér az OTP, ma viszont nagyon esik...bár forgalom nulla.

szerintem akkor akarják venni ha jó lesz a jelentés, és a Görögöknél is megoldódik valami...addig senki sem akar venni. ha jó lesz a jelentés, és Görögöknél holnap is az lesz mint ma akkor nem lesz rally...

lehetetlen megmondani hogy mi lesz.

szerintem kivárnak a külföldiek, gondolják - vehetünk még olcsóbban is.

#510954 Borska Előzmény: #510942

a lényeg hogy meg tudtad hozni a döntés,még ha oly kellemetlen is,sokak nem képesek erre,őket bedarálja a tőzsde

ha pihensz is azért gyere be hozzánk

és mellesleg ha az éved nullás,akkor annyira nincs ok szégyenkezni búsulni,sok sok alapkezelő,hedgefund bukott rengeteget, a mai világban a tőke védelme szent

Te még talpon vagy,és ez a lényeg!!!

#510948 Frontin Előzmény: #510942

Szerintem jól teszed! Ha van biztosabb/nyugisabb kereseti lehetőséged akkor hülyeség lenne itt kiidegelni magadat, ráérsz vele később is. :-)

Azért ne tűnj el!

#510944 BudFox Előzmény: #510927

most értem haza...most látom hogy 16.800 on kiütött a Stop, és úgy állítottam be hogy most már shortban vagyok... hát ez van.... a mai nap eddig egál...

de jobb lett volna ha már sokat keretem volna..ez van..

short.

#510942 BigRabbit Előzmény: #510911

:D Kosz Tanul az ember, ez a fejlodes utja, rogos. Most az elkovetkezo 2-3 honapban kivarom mi lesz, szept folyt kov, addig sok sikert nektek, egyenlore nyaron gyujtogetem a reszvenyeket, ha lemegy azert fogok orulni, ha fel, meg azert mert keresek. A legfontosabb ok a zaras mellett, hogy van par olyan melos projektem, hogy nagyon jol kell teljesitenem, es ha osszejon, sokkal tobbet nyerek rajta, mint itt.

#510927 Hathor Előzmény: #510911

Sziasztok!

Csak benéztem.

Én még kitartok, de nem vagyok happy én sem attól, amit látok.

Éppen tartjuk 17.000et. KT összenyomva 600ra, vagy annyi sem.

Még egy napot várok, gyorsjelentésre, esti döntésre görög ügyben. Hátha..

OTP még kitart valahogy, 2-3MRDos egész napos forgalom sem nagy durranás.

FUTIK nagyon túladottak napos szintekig

#510911 Frontin Előzmény: #510893

Sajnálom hogy így jártatok! :-(

Fel a fejjel, lesz lehetőségetek visszakeresni lehet hogy korábban mint gondolnátok, mindkét irányban szép mozgások lesznek szvsz, "csak" jól kell helyezkedni.

BUX1212

#510898 wnprt

Ennél a cégnél 50Ft egy derivatív kötés, a prompt pedig 0,1% - min 99Ft:

www.randomcapital.hu www.tozsdezz.hu www.randomfx.hu

A hazai tőzsdére ez a legjobb, én is eljöttem a kbc-től.

#510893 BigRabbit Előzmény: #510892

Sajnalom hogy te is igy jartal. Tudod, a jo kereskedot nem lehet lenyomni :D Tobbszor a foldre kuldik, de mindig felall :D

#510881 BigRabbit Előzmény: #510878

En meg kistoppolodtam a longbol. Kb 1000 pontos buko. Hat, van ilyen is.

Amiert nem raktam at a stoppjaim lejjebb:

1. mult penteken megirtam, hogy abban bizom, hogy hetvegen megegyeznek a gorogok. Nem jott ossze. Mar egesz EU a gorog kilepesrol beszel, mar nem bizom benne, hogy megegyeznek csutortokig, es akkor nagy zutty lehet.

2. ok: nem pattant az arfolyam, pedig illett volna neki.

A mai nap elment az eves nyerom, tobb hulye dontes es par szerencsetlenseg kellett hogy ez tortenjen (szerencsetlenseg alatt a stoppjaim atugrasat ertem), hulye donteseimbol meg levonom a tanulsagot. Nyarra pihenot tartok hatiban, reszvenyeim, amiket nem kell nezegetnem mindig, megtartom.