Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

shortos szemmel nézve ke…

#510590 Borska

shortos szemmel nézve kellemes viszzaadása usának,eurusd-nek,ha nem rukkolnak elő valami nagy ötlettel hétvégén csúnya hét jöhet BUXra,HUFra

utoljára még egyet belerúgtam eurusd-be,lefelé nyitórésre spekulálva,extra túlméretes pozival,szerintem átesik a támaszán,és viszi magával hatit,könnyen forró lehet a hosszú ruci,kiderül

Re: nincs cím

#510553 Frontin Előzmény: #510546

Ötleteim éppenséggel nekem is lennének mihez kezdenék velük ha alkalmam lenne rá, és még pénz se kéne hozzá... ;-)

#510547 BudFox Előzmény: #510538

ebből csak akkor lesz rally vagy emelkedés ha hétfőn az SP futures pluszban lesz, és az OTP -t is venni fogják tovább, és a németek is emelkednek..

de én remélem..

#510542 Frontin Előzmény: #510532

Mindez ennek a michigen indexnek köszönhető, vagy legalábbis erre fogják. V.mire mindig hivatkozni kell, csak hogy megindokolhassák azt az irányt ami éppen kell nekik. Legutóbb brutál szar foglalkoztatottsági adatok jöttek amcsiktól, mégsem reagáltak rá negatívan, max. pár óra hosszat. Akkor éppen nem akartak esni, lesz@rták a tényeket. Amikor viszont ilyen erősen manipulálható szubjektív indexről van szó, akkor azonnal fontos lesz az adat ha nekik kedvező irányba befolyásolja a piacot. A tanulság az, hogy mindegy milyen adat jön, arra megyünk amerre nekik jó. :-)

#510538 BigRabbit Előzmény: #510532

OTPben igen, MOL 500on zart, es csak epp hogy a hatiban 18000 felett zartunk, de legalabb kotes kitagult. Rali az lett volna, ha MOLban 16800 felett zarunk, hatiban meh 18100 felett. Igy gyakorlatilag csak visszajottunk. Szoval annyira nem volt short ellenes a nap, mint amilyen remenyekkel nekiindultunk. Akkor hetfon. Szep hetveget.

#510536 BudFox Előzmény: #510521

Olyan nem lehet hogy egy irányba áll az egész fórum , mert akkor megszakad a tér - idő - kontínuum :DD

nem semmi menetet összer…

#510532 Borska

nem semmi menetet összerottyantottak kint egy röpke órácska alatt

#510531 Hathor Előzmény: #510526

Napos dojink meglett a trendvonalon, háromszög aljon kb.

Hetes dojink is. OTP 3720ra húzva.

Dupla aljak feléledtek.

Reméljük legjobbakat! Jövőhéten folyt köv.

Kellemes hétvégét!

#510525 sztiv1 Előzmény: #510521

Bár a Concorde-nál azt mondták nem hiszik hogy lesz a Görögöknél megegyezés de hétfő délután megyek be hozzájuk hátha többet tudok majd meg tőlük mire számítanak pár hetes időtávban

#510523 Rozsdáskilincs Előzmény: #510521

szvsz kulcsszinten billegünk, megfelelő setupra várok, mindkét oldal megeshet, de még számomra semleges zónában vagyunk. Nagyon sunyi a parkett. DT-ben kis shortom volt, nehéz megállni hogy az ember ne játszadozzon:-)

#510521 Hathor Előzmény: #510516

NA végre Sztiv.

El sem hiszem, hogy Budfoxszal és veled egy irányban állunk egyszerre ,-)

Már csak Rozsdáskilincs kell a sorba..

Waszi, keri?

#510519 BudFox Előzmény: #510514

akkor jó...már azthittem leveszítetted a türelmedet és beshortoltad délután :D

akkor HAjrá bux...mindenki húzza!!

#510515 Hathor Előzmény: #510514

OTP 3680as ellenállása felett.

Nem igaz, hogy nem tudtam venni, mert 10.000Ft mínuszba került a pozim...