Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#510491 Frontin Előzmény: #510469

Nap végéig még összejöhet ha Hathornak esetleg zárnia kell. ;-)

Viccet félretéve, csak hogy mindenkinek jó legyen eltudom képzelni, hogy a bux felmenjen 600-800 közé mielőtt beszakad, lazán benne van a pakliban. Ez így OK mindenkinek srácok?

#510487 Borska Előzmény: #510483

mind emellett usa SP-je a favorizált 1360 alatt bóklászik,olaj,réz,arany recseg, carry devizás csúsznak,meghúzások egyenlőre max a 15p-s csárton vannak

szerintem ez a mostani miniralli is lazán kifullad zárásra,és a hetes csártot tovább rajzolja a piros gyertya

...meglátjuk

#510486 BudFox Előzmény: #510479

Ja értem :_)) az nem is zavar hogy az egész fórum longol, csak hogy én is :DD

mondjuk ha longolok akkor sosem emelkedik az igaz .-))) meg kéne kérni Matgab -ot shortolja be a buxot , akkor indulunk majd meg fölfele..

őszintén nem értem milye…

#510483 Borska

őszintén nem értem milyen tépést vártok,épp a napokban verték agyon a blue-kat az uj adónemekkel,ha menet lesz azt csupán a nemzetközi forrópénzek tehetik itt nálunk,nyugdijpénztárak nincsenek akik felszippantanák a fölös rv-ket,a magánbefektetők mármint nagyok,pedig látva a gazdasági mészárszéket szerintem nem igazán vesznek fel ütősebb long pozikat

állampappírban van egy nagy madár aki tart bennünket, de a befektetői hangulat kialakítása nem is célja a kormánynak,ezt OV jópárszor elmondta,szerintem amig nincs változás addig max a lefeléket fogjuk megfejelve lekövetni,az emelkedésekből rendre kisebb százalékkal vesszük ki a részünket

persze minden poziépítés stratégia kérdése....

#510481 Peta60 Előzmény: #510480

Én DAX longban vagyok,csak ez a topic jobban pörög,azért szoktam inkább ezt olvasgatni.

#510480 Hathor Előzmény: #510479

Én meg azt hittem többen vannak shortban.

Bud, én, és Bigrabbit van longban nem? Még valaki?

DAX futi 100pont fel.

Minden napi maxon.

Ez a trágya meg.

Hihetetlen.

Forint is napi maxon.

Még nap végéig megjöhet a várt gyertyám ma. :DD

#510479 Peta60 Előzmény: #510474

:D

Engem már csak az zavar,hogy a fórum nagy része longban van,veled együtt :)

#510474 BudFox Előzmény: #510444

ha szerencsénk van akkor estig megveszik az esést...hétvégén bejelentenek valami jó hírt, és hétfőn rally :D amikor shortban szoktunk lenne mindig ez szokott lenni

#510473 Hathor Előzmény: #510469

Még 17.000felett vagyunk.

Kint sem törtek az aljak még.

Azt hiszem átjön velem a pozi hétvégére.

Nagy kamcsatka megy itt..

#510471 Hathor Előzmény: #510466

Ez a szenvedés már nem igaz.

2.6MRD forgalom esésben. Venni senki nem vesz minket. Adni is szinte csak aki kiszáll inkább.

Lefele lejöttünk futival, felfele meg sem moccanunk.

Forintz erősödik, futik mennek fel 16.30óta, már 18.000es hati szintnél vannak, de semmi.

#510469 akpo7 Előzmény: #510466

Egy kicsit csökkenteném a shortállományt a hétvégre, de Hathor ahelyett, h. zárna egy kis longot és adna nekem 800 és 850 között folyamatosan vesz, h. többet bukjon...

#510466 Frontin Előzmény: #510444

Sziasztok! Látom megy a hírdobálás mindkét oldalról pozíciótól függően. ;-)

Részemről shortok tartva, én még mindig úgy gondolom, hogy az 5. lefelé tartó hullámban vagyunk v.hol, és lesz még jóval lejjebb. Tegnap a bux nagyjából addig ment föl ameddig gondoltam, onnan fordult. Nincs kizárva még esetleg pár nap emelkedés, de én legkésőbb jövő hét végéig várok egy durva beesést. Ez persze szigorúan szvsz. Nagy bajom már nem lehet, 18,8K környékén nyitottam a shortokat, azt talán egy pozitív hír esetén sem ugorjuk át gap-pel azonnal.

#510442 BudFox Előzmény: #510426

pedig az OTP még erős mindig...nem akarják eladni...pedig ha az OTP -t húzzák akkor előbb utóbb BUX is megy fel.

#510429 BigRabbit Előzmény: #510426

Idokozben a szalmaszalam elegett, es semmi nem tortent ra. Erdekes. Hullaszag, vissza a meloba.