mikor te napiztad ilyen nem volt az biztos
Cég Aj. Vétel
1 1 50 db 2 207 HUF
3 3 49 db 2 200 HUF
1 1 30 db 2 187 HUF
1 1 50 db 2 186 HUF
2 2 206 db 2 185 HUF
Eladás Cég Aj.
2 320 HUF 50 db 1 1
2 324 HUF 50 db 1 1
2 325 HUF 92 db 1 1
2 348 HUF 50 db 1 1
2 349 HUF 72 db 1 1
Napi min: 2 152 HUF Napi max: 2 349 HUF
Nyitó: 2 295 HUF Előző záró: 2 280 HUF
Utolsó kötés: 2 300 HUF, 100 db (2012.05.11. 14:55:05)
Összforgalom: 84 kötés, 3 895 db, 8 656 320 HUF
Mostanában nem gyakran fordult elő, de egyet kell értsek exszel, szerintem ez így még különösen visszatetsző, hogy be is írtad, hogy "kivégezve", meg hogy duplaaljnak jó lehet, miközben az akciót te csináltad.
2300 real és nem én piszkálom egy ideje 2349 is volt a könyvben 2324en van eladás
Nem, mivel már hónapok óta visszamondtam a reált, sőt gyakran el is felejtem még a zárót is megnézni, most csak úgy eszembe jutott benézni ide is.
ezt kérdezem én is tőled
áll még a régi forgatókönyved?
ma már 2x linkeled be...be linkeljem én is?:))
mi zavar benne kérdem én?????????
"(#4405) Re: azért nem teszik közzé az adatokat Értékelés: 0
előzmény (#4404: Attlee) | válasz erre | Ma, 09:14
kivégezve:)
talán valami remény a dupla aljra
higins79"
szerintem nem sértegetlek soha te se ted..és idiótáké a világ hallotad már?:)
Engem nem érdekel, hogy van -e forgalma a papírnak, ha itt lent tököl, így mit köszöngessek? Ha meg másvalaki nagyobb mennyiséget borít a duplaaljon, akkor meg Higins is, meg minden más részvényes szív, de az gondolom, senkit nem vigasztal, hogy az akció indítója is szív vele együtt.
Ne foglalkozz vele,a pf-en a PE-ben is idióta volt.Mi változott?
Tôzsde és erkölcs. Érzek ebben valami összeférhetetlenséget.
Te is tagja vagy? Mióta? :-) Vagy külsősöknek is lehet?
ha nem tetem volna meg reggel akkor lenne kb 1k db se ..így ugranak rá ..a belinkelt grafikon is lehet piac befolyásolás mert dupla aljat vizionál...és el kezdik venni közben valaki meg szór ennek örömére.
keresünk még csomót?:)))
Mindegy, ebben nem értek egyet veled.
Kik a spekulánsoK?
Szerintem meg lehet köszönni, hogy forgalmat generál a papírban, mert még ekkora forgalma sem lenne, dupla alj környékén elkezdi megmozgatni.
Ha meg ráborít valaki a vételére, jól megszívja, kockázatot Ő vállalja.
Valószínű, hogy csinál, és szerintem ugyanúgy törvénytelen, de legalábbis erkölcstelen. Ha eladsz, azzal nincs semmi baj, de ha úgy adsz el piacbefolyásoló mennyiséget, hogy rövid időn belül vissza is veszed, ráadásul ő még magának adott el egy részt, vagyis még inkább manipulatív. Vajon Sorosékat miért büntették meg 2008-as akciójukért? Piacbefolyásolást állapítottak meg, nyitás után másnap már zárták is a pozíciót. Ha várnak pár hetet és úgy veszik vissza, valószínűleg nem kaptak volna büntetést, mert a shortnyitás nem tiltott az OTP-re sem. (Gondolom, az USA-ban most is van nyitva pár millió.)