Az ilyen összeesküvésekkel csak óvatosan, a pszáf kémjei mindenhol jelen vannak...
Az ilyen összeesküvésekkel csak óvatosan, a pszáf kémjei mindenhol jelen vannak...
jaja, nagyobb papírban nagyobb szereplők vannak, Ők is spekulálnak.
Jól teszed, nem rosszándékkal adtad el, hanem hogy olcsóbban vissza vedd.
ez eretnekség! Kitiltalak a eCsillag egyházközösségböl!
ugyan ezt csinálják a nagyok is:) csak olyan részvényekben ahol van forgalom...otp telo stb
nem kell ahhoz lemenni 2130ra h dupla alj legyen..itt a következő napok számítanak majd:)
hülye azért nem vagyok..egykébbként amit leszórtam annak a majdnem dupláját vissza vettem.2200 alatt:)))
köszönöm Emese:)
plusz venni szeretnék majd még:)
Nap elején a kereslethez képest nagyobb mennyiséget beönteni vagy meggondolatlanság, vagy olcsó piacbefolyásolás. Eddig jutott a részvény, hogy némi apróval már tologatni lehet, és sokminden másra nem is jó (még ki tudja meddig).
Így van, ezzel egyetértek. Pár milkával lehet is rajzolni.
Én is mindig gondolkodom ezen.
Dobd le dupla aljra és vedd vissza! ,-)
Vagy leállok vételre 2120ra, átadod, én meg visszaadom 2300nál.
Stoppot szűkre vetted? Esetéeg inkább ijesztgetsz? Mesélj! :)
Köszi, nem szükséges, telefonról meg tudom nézni. Csak nem mindig szeretem nyomkodni a kis tapifont.
ennek jobban örülök..egyébbként sokan szidnak ezért a reggeli 2150ig lévő öntés én voltam..:)
több célal is:)
.
Már ment. Vettem is 464-en.
De a csillagunknál egyenlőre nem veszek.
Na itt mindent beírtam órás chartba.
órás csökkenő háromszög, amiben egy fej-váll megerősítésként háromszög letörésére.
Ezen fej-váll, csökkenő háromszög célára 2123, ami dupla aljnak felel meg. CCI előre beadta a vételi jelet.
Én csak azt írom, amit a chartból kiolvasok, mi lesz a kimenetele a dolognak, kiderül.
Ebben jobban hiszek célárként egyelőre, mert a magasabb háromszög naposon bizonytalan.
http://postimage.org/image/inzy1zdgl/full/
Bence, ha gondolod elküldöm mailben a két képet.
Van még egy jó órás képem, az kicsit optimistább.
Mindjárt felrakom
A 2000-es szintnek, amúgy is lélektanilag erősnek kéne lennie, nem? Legalábbis egy ideig, mondjuk keddig, amíg ki nem jönnek a jelentéssel...
sajnos nem tudom honnan mérjem a tetőt, forgalmat nem lehet értelmezni az alacsony forgalmak miatt, meg az egy egy nagyobb forgalmú átkötésnek köszönhetően.
De 1980körülre, ha legmagasabb csúcsra rakom a fibot.