Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#510323 Hathor Előzmény: #510319

EUR/USD nálam ennél az 1.295ös szintnél egy csökkenő ék tetejénél áll kitörés elött a csökkenő ékből fel.

Napos stochastic túladott zónában, RSI most ér el ezt lenti zónát.

USD HUF kettős top, fentről szórítja le 100napos mozgó, illetve hetes bollinger közép.

#510313 Hathor Előzmény: #510304

Forex táblám.

http://postimage.org/image/jlk5fy3c7/full/

Ma bankmentő csomagról van tárgyalás..

-----------------------------------------------------

- Meghúzták a forintot a görög hírekre

Rosszul indult a pénteki kereskedés a globális piacokon, ami kezdetben a forint esetében is megmutatkozott. Délelõtt már bizakodásra okot adó hírek érkeztek Görögországból (van remény a kormányalakításra), ami alapján úgy tûnt, hogy elkerülhetõ az új parlamenti választás. Ez a kilátás egyértelmûen segítette a befektetõi hangulat javulását, ami a forintnál is hullámszerû erõsödést okozott.

http://www.portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/meghuztak_a_forintot_a_gorog_hirekre.167078.html

-------------------------------------------------------------------

A görög megállapodásra megránthatják a forintot

2012. május 11. | 10:27

Halvány remény van arra vonatkozóan, hogy egy kispárt támogatásával megalakulhat egy konzervatív hozzáállású kabinet Görögországban és ha ezt még ma bejelentenék, akkor 1 - 1,5 forintos erősödést tartunk elképzelhetőnek, 288,5 - 289 közé kerülhetne a forint árfolyama - írja délelőtti devizapiaci kommentárjában Karsai Péter, a Commerzbank Treasury Sales üzletkötője.

http://www.portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/a_gorog_megallapodasra_megranthatjak_a_forintot.167086.html

---------------------------------------------------------------------------

nban pozitívan értékelik a Varga-Fellegi cserét

2012. május 11. | 09:50

Pozitívan értékelhető a miniszterelnök pénteki bejelentése a kormány átalakításáról, miszerint Varga Mihály lesz a magyar delegáció vezetője Fellegi Tamás helyett - fogalmaz kommentárjában Timoty Ash, a Royal Bank of Scotland londoni közgazdásza. Az elemző szerint a lépés kedvező az IMF-tárgyalások szempontjából, mert ez is a kormány elszántságát mutatja, de még így is csak nyár végén születhet meg az egyezség.

:) bármi lehet ,az az eg…

#510311 Borska

:) bármi lehet ,az az egy biztos

én azonban a meglévő usd adaghoz vettem még egy minilotnyit huf ellenében

és ez meg is mutatja a pozicionáltságomat

szerintem ez a szalmaszál mindenki szalmaszálja,ezért tart ennyit is a dolog,ha ez sem lenne már targeton lenne a hatim,én még mindig 15400-600köré várom ,és ott zárnám

#510310 BudFox Előzmény: #510304

én most tartom a longokat...Egon az OTP -t fölfelé várja..külföldi elemzők szerint 1000 forinttal többet ér az OTP, a gyorsjelentés kedden jön...gondolom akkor fog eldőlni az irány..

mindenesetre támasz a 17.150 a sima BUX -nál.

#510308 BigRabbit Előzmény: #510245

Visszatertem. Szalmaszalra komment:

http://www.portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/a_gorog_megallapodasra_megranthatjak_a_forintot.167086.html

Szoval mondom en, nem szalmaszalban kapaszkodom. Orultsok penzrol van szo, EU lehetseges felbomlasrol, nagy reszvenyesessel, kotvenyek kamatai fellohetnek az egekbe. A befektetok a szelsojobb hatalomra kerulesevel elbukhatjak a mar igy is atcsoportositott penzuket stb.

Ehelyett belemenni barmilyen alkuba, vagy akar megvenni kilora azt a kis partot, koaliciohoz, hat, olcsobb es jobb megoldasnak tunik. En ezt tennem, nem fogjak engedni, csak gondoljatok bele.

Nezzuk mi lesz ha ma bekovetkezik, forinterosodes + tozsde fel. Nem ragozom.

Nezzuk mi lesz ha hetvegen tortenik meg: ressel fel a magyar tozsde, kis visszacsorgas, majd panik a shortosoknal, pozizarasok es ujabb fel hullam, dupla alj megerositve.

Ha nem lesz egyik sem, es uj valasztasok, akkor kezdodhet a kaosz.

Politikailag: Ha egy kis partrol a korabbi igereteivel ellentetes dolgok terjednek el (eddig elleneztek a megszoritasokat, most belemennenek az IMF/EU hitelert) annak a partnak a halalat jelentene egy 2. gorog valasztas, szoval nekik sem jarhato ut.

EU, legfokepp Nemetorszag mindent meg fog tenni, tul sokat feccolt mar bele az egeszbe. Sok penze van benne, azt is bukhatja, meg a hiteleket is, es ok meg csak tulelik, de mas orszagok elhagyjak az EU-t az tuti. Belethatatlan kovetkezmenyek (= massziv short ido jonne es parszazmilliard eltunne az EU piacokrol).

Nem kerdes, hogy meg kell oldaniuk, akar barmi aron.

Ezert nem tartom szalmaszalnak.

#510307 Euroman Előzmény: #510304

ugyan, ugyan rakéta lesz felfele....DJIA-nak +1,5 %-ban kell zárnia, hogy nullás legyen a hét...

nahh,teljesültek az elad…

#510304 Borska

nahh,teljesültek az eladásaim ,lassan véget érhet a sweet hour,shortok megnyitva

#510303 BudFox Előzmény: #510274

lassan de biztosan indulunk fölfelé....

máskor az ilyen rossz híreket hogy egy bankban veszteség stb...10 perc alatt elfelejtik..szerintem fölfelé mutyizzák most is.

#510291 Talasz Előzmény: #510274

nézd össze a hatit a rézzel....ha 357 alá megy: akkor impulziv esés....5. hullám......../ebben a verzióban az sp500 1320 kb./

#510274 Hathor Előzmény: #510272

BUX 0.18% pluszban, hati -0.46%on.

KT összenyomva, reméljük kitágítják majd.

994en is vettem pár darabot dugóhúzóként.

#510272 Hathor Előzmény: #510268

Te maga az ördög vagy?? :D

pont úgy belefér, mint bármi.

Szép rajz, köszönjük!

#510265 Hathor Előzmény: #510262

Na még 10et 980on ha nincs jelentkező.

Meg még egyet, hogy segítsek az eladó kollégának.