979en vettem 10et csak az volt eladó, meg 1et 69en.
Valaki adna el?
979en vettem 10et csak az volt eladó, meg 1et 69en.
Valaki adna el?
most a JP morgam ennyire befolyásolná az egész világ tőzsdéit ? ez megint milyen ürügy...ha csökkenni kéne akkor biztos hogy rá se hederítenének....
én nem is tudom mi volt nyitóban nyomtam piaci vételt :D
vettem
pedig most lehetne emelkedni..de semmi erő nincsen benne.
Tegnapelőtt volt Buxban 17Knál egy visszarántott, alsókanócos piros gyertya, tegnap belső nap egy dojival, ma kialakulhatna egy three inside up gyertyaformáció.
Banyek 9.00elmult, nem nyitottam meg egy kereskedési rendszert sem.
Volt röhögni? :))
Mikorra gondoltad a huf-ot 275 környékére..?
felajánlok 1 fogadást.
1 üveg tokaji aszú, a jófajta Csokigyáros féle szériából.
á, nem hiszem....Varga M. Fellegi helyett jó hír talán IMF szempontból....bár Phasztolcsy helyett még jobb lett volna.....
:))
Forint a keresztpárokkal megint dupla tetőn
remélhetőleg most átviszi, végre....
Kapaszkodsz az utolsó szalmaszálakba.
Elnézzük ,-)
Dax futi lefele nyitott, ott egy doji, onnan fel.. szokásos története a Daxnak ,-)
Forint a keresztpárokkal megint dupla tetőn :D
Ez a hír semmitmondó szerintem és tegnap esti, erre nem nyitnék longot ,-)
Es most mar el fogok kesni, de fellelkesedtem:
Ime egy ujabb hir. Lesz.. ha megveszik oket kilora is, mert ennek nagy ara lesz, tudja a kis part, de tudja EU is, szoval jo az alku poziciojuk.
http://www.origo.hu/nagyvilag/20120510-felcsillant-az-atheni-kormanyalakitas-remenye.html
Egy bejelentes olyan ralit idezne elo, hogy csak na.
Almodom, almodom, de jol esik, nezzetek el nekem :D
Most olvastam, indulas elott:
http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/ez_jol_johet_magyarorszagnak_is.518987.html
Gorog hir
En tudnek orulni egy jo hetvegi bejelentesnek.
Remelem nem csak kacsa.
En is kivarok
Yo reggelt!
Nem jött be a kitörés, TA szerint adott volt a helyzet.
Én ma még kitartok, ha nem verik le napközben 17Kt, nyitóban lehet veszek még, meglátjuk addig mit csinálnak futik. OTP-ket eladtam mind, abból nyitóban tudok olcsóbban venni, ha akarok. Meglátjuk.
EUR/USD-ben megint nagy dupla aljban, kis dupla aljnál tartunk, amíg nem veri le előző napi aljakat.
"A vezető amerikai indexek egy kivételével emelkedéssel fejezték be a csütörtöki kereskedést, az utolsó pár perc csökkenése elég volt ahhoz, hogy a korábbi pluszokat szinte teljes egészében elmossa. Az S&P végül 0,3 százalékkal, a Dow 0,2 százalékkal emelkedett, a Nasdaq viszont mindössze 1 pontos csökkenés után gyakorlatilag mozdulatlan maradt."
Koszonhetoen a JPMorgan-nak:
http://finance.yahoo.com/news/stock-index-futures-signal-losses-101241732.html
Bankszektor bebukozott.
Nembaj, ahogy a dal mondja, pentek az en napom ...
Ma nem leszek, sikeres kereskedest.
67konti megmaradt 18065ös átlaggal.
Remélem holnapra felmegy a piac. Korrekciós szintig jöttek vissza a futik onnan mehetnek fel, elindultak, reggelre még komoly emelkedés is lehet, ha emelkedik és futi is pluszban lesz. na de ne álmodjunk! Szia.
USA még csak azt a háromszög tetőt teszteli vissza, amiből kitört.
Még vissza sem ment a háromszögbe, mindegy egy ilyen sz@r hazai piacon nem lehet mit tenni, mint malmozni és várni.