viszonylag magas forgalom, 35-ös záró, kamupuffer... mi kell még egy jó kis rallyhoz?? a vevőkön kívül? :)))
viszonylag magas forgalom, 35-ös záró, kamupuffer... mi kell még egy jó kis rallyhoz?? a vevőkön kívül? :)))
rbbj vagyok, a tisztánlátó. Kérésre küldök neked pénzmagot!
sajnos számít... régi népi megfigyelés :)
de a puttón legalább nyerek, ma is 4800, pár napja szintén :)
Ez nem számít, csak Matgab észre ne vegye ezt a részvényt.
ha fordulásra vártok, én beszálltam, így egy darabig nem lesz... majd 20-ról :))
Nekem is olyan érzésem van különben, mint amit Te írtál tegnap az e-star topikba, hogy :"jó lesz ez". :D
az lehet, ez csak megérézés. Én is tudom mi kéne, de ha egyszer látom, mi lesz, az jobb a kéne-nél :D
A legutóbbi 35-ös leszúrás után is csak 40-ig ment. Itt a támasz, ez kétségtelen, de forgalom kellene emelkedésben, különben megint behal.
sztem ha elindul, egy hét alatt simán ott lesz. Ez jo speki lehetőség most
én vettem 3400-at 35-ről, remélem nem a tiéd volt :)))
45-re várom, persze nem 1-2 nap alatt; talán hónap végére??
Úgy néz ki, talán megfogják a dolgot és nem lesz szakadás. A 100K egyértelmű pufi. Egyelőre csak egy 34-35-ös kört csináltam, de nagy valószínűséggel fordulós lesz a helyzet, ha nem öntik agyon méggegyszer. Figyelőn továbbra is. Jó lenne inkább 40 fölött venni, de addig mindenképpen csak forintozás, míg nincsenek komoly vételek és forgalom.
no, mi lesz már? ennyi idő után már szakadni szokott az árfolyam, ha veszek vmiből... :))
vagy akkor vegyék ki a 37-es eladót, aztán irány a 45.
na, próba-pakk megvan... vettem 35-ért, most nem tudom minek örülnék, ha ezután zuhanna 20-ig, vagy ha felkúszna 45-ig... :)
Igen, ha holnap sem mászik vissza 35 fölé, akkor megnézheti az előző mélységeket.