szerintem emelkedés lesz ebből....most reggeliznek a McDonaldsban aztán irány fölfelé...futurest már széttépik.
Szerintem a Börni bácsi beszédére veszik ennyire...mindig abban bíznak hogy valami jót mond.
szerintem emelkedés lesz ebből....most reggeliznek a McDonaldsban aztán irány fölfelé...futurest már széttépik.
Szerintem a Börni bácsi beszédére veszik ennyire...mindig abban bíznak hogy valami jót mond.
Na mi van, annak sem örülünk, hogy kevesebben fordultak segélyért?
Eljátszák a hattyú halálát ,-)
még alaszanak hambisok, csipás a szemük. Majd, ha hamburger lecsúszik, akkor jön meg a vételi kedvük ,-)
Már a keresksedési rendszereink is kijelzik az emelkedő háromszöget.
14.30 ad egy rakétát?
Kint is napok óta vérvörösek napok óta a futik,de megveszik őket...ma ződek teljesen..fordítva lesz? :D
az gáz lenne, mert akkor az lenne a 3. ilyen eset 2 hónapon belül :D
Ajaj Bud,nehogy miattad boruljon a bili :D
megőrjít ez a várakozás...SC -t akarok !!!!! de nagyot.
majd elindul, nem kell mindent egyszerre.
Hetes doji így maradna az is elég lenne
Tőlem mehet,de elég gyengus az eddig mutatvány,tegnap nagyobb fesztivál volt lefelé,Molly sem bír 16800 fölé keveredni és Oti sem tud normálisan elrugaszkodni 3650 től..
http://postimage.org/image/azsdbtlc7/full/
Bux kis zászló szerint
Na kérem megebédeltem, forró fürdő megvolt.
Nyugatot tolják most fel.
Zászlóból felfele léphetnénk már ki, nem ahogy Borska kéri le. ,-)
hát SP futures már nagyon megindult fölfele..bux meg se moccan...őrjítő ez a tétlenség..máskor már az egekbe pattan a bux ilyenkor.
hááát tudod, sajna nem az én szubjektív benyomásom irányítja a dolgot,de sok sok év alatt bebizonyosodott ha 2 hetet esik egyfolytában az még nem garancia hogy emelkedjen,de még a fél év esés se mindig ok az örökmködésre
jelenleg szerintem se nemzetközileg se hazailag nem indokolt a további menet fölfelé,de ezt utólag ugy is meglátjuk
én próbálok forogni a dologgal,most épp short az irány nálam
ne kellene már ennyi rohadt esés után ennyire szurkolni a továbbinak....hadd menjen feljebb, onnan nektek is jobb shortolni...
vagy töri a napi 3szögelődését és leszakad mint a gatyazseb :)
talán most megindul valamikor fölfele...máskor nagyon hamar szokott fölfele indulni most lassan.
icukázik:-)
na egy kép is :
http://kepfeltoltes.hu/120510/usd-huf_www.kepfeltoltes.hu_.jpg