ami óvatosságra inti a longot, az az usd huf,ha ránézel naposon a csökkenő trendvonal fölött kolbászol,ha nem fals a felszúrás ,akkor dollár erősödésnek kéne jönnie,ez pedig tudjuk mit jelent
ami óvatosságra inti a longot, az az usd huf,ha ránézel naposon a csökkenő trendvonal fölött kolbászol,ha nem fals a felszúrás ,akkor dollár erősödésnek kéne jönnie,ez pedig tudjuk mit jelent
szvsz ma pihinap van, fürdőzhet nyugiba, jó stresszoldó én is alkalmazom csak esténként:-)
Én egyelőre nem tojnám össze magam a shortosok helyében, mert ez az emelkedés eddig harmat gyenge...
En meg megyek dolgozni, az jot szokott tenni a melomnak :DDDD Jo furdot! Remelem bejon neked ez a magikus csodaszered :D
ezt nevezem :) igy kell :) nem ám a sok fölösleges idegesség :) egy csobbanás,és minen okééé :)
.....bááááár mire visszaérsz nehogy meglepődj,valahogy úgy érzem,illetve ezt sugallják a dolgok amiket figyelek,hogy bármelyik pillanatban beverhetnek bennünket mint a 100as szöget,én mára ismét minuszos zárásra tippelek
igen...USA futuresokat hagyták lecsorogni most....ha továbbra is fennt tartották volna mi is feljebb mentünk már volna simán..még kivárunk..talán beindul
Gondolom ,-)
Ezeket a hüle futikat csöpögtetik le, egyébként kitörtünk volna majdnem. Nem baj, én tartogatom, sőt.. még majdnem kaptam még OTPt.
Megyek egy forró fürdőre, az jót szokott tenni nekem is, az árfolyamnak is ,-)
Következő tervünk, hogy tapadunk fel emelkedő háromszög szerint 17400körüli buxra, emelkedő háromszögünk ha kitör, akkor 17680 a célom Buxban, ezzel felülírjuk a csökkenő kék trendvonalat 15perces charton.
Én ezekre próbálkoztam be:
Hati napos:
http://postimage.org/image/bvzu0k8ht/full/
Furures fordított fej-váll jellegek:
http://postimage.org/image/tultdjvxv/full/
aztán lehet benézem, akkor el kell adnom 17000alatti bux esetében.
szerintem hiba most a long,de napvégére kiderül
ha ez a hetes gyertya is piros lesz kint........ nem jó ómen a longra
Oti eléggé pengeélen táncol és Molly sem bír 16800 fölé keveredni,ahhoz képest hogy kiderült hogy a félkegyelmű beszélt félre,Rg jót jelentett és neki sem megy a felfelé...kinn is jó a hangulat,nem jó a béten a longos összkép.
Tegnapi 17874 es hati long zárva 18070 en. Bejött a felpattincs
picit aggaszt, hogy OTP és hati órás dojit csinál..
itt 3650en OTPt is venni akartam, de inkább azzal megvárom az órás gyertya bezárását
mindegy figyelünk.
Hidd el nekem, en tiszta szivvel szurkolok :DDDD JA, a pozitiv felsorolasombol kihagytam hogy MTEL is megkozelitette tegnap a 450-et, es idokozben kiderult hol nott a cegcsoport arbevetele 2008 utan eloszor, szoval hogy mindenki venne meg mindent :D No, megyek melozni.
HA te longba allsz, akkor zaros idon belul bebukunk :D Ha shortban allsz, akkor meg arra megy, hmmm, lehet hogy en nem allok jo iranyban altalaban :D No, remelem ma megyunk fel a kezdeti kis gyengelkedes utan.
Igazabol Richter jelentes jo lett, OTP jelentes jo lesz (azt mondjak), MOLnal pozitiv hir hogy kommunikacios hiba tortent tegnap, gorogok megkapjak kisebb reszletekben a penzt, nagyon sokat estunk mar, hianyzik/erik is a korekcio, szoval minden adott egy longra. (A gorog kilepes veszelye "csak" a nagy para)
na most nehogy az legyen hogy most meg megint nem akar emelkedni ?
én is vettem még....jópárat... meg még most is keveset...
na tessék emelkedni akkor :-)