én is vettem 18.100 on
még beálltam máshová is.
Ma nyilván lesz egy szolid, 1-2 százalékos technikai korrekció felfele.
Sziasztok! Ha minden igaz szvsz indulhat egy korrekció. Mol-nál naposon rsi pozitív divergenciát mutat, bux naposon szintén ez a helyzet. Hogy a bux meddig juthat nem tudom, ha tippelnem kéne akkor 400-450 közé min.
+20% nyereség Cisco? Infosok jók..most is,de ott nincs matolcsy.
Ahogy most látom, reggel még meglepetés is lehet. Olvass bele pl a találkozós topicba
ezen grafikonod alapján még mindig a háromszögben mozgunk ? hmm....
elolvasom ezt a MOL hírt is..meglátjuk mi lesz holnap.
na szevasz...most értem haza... :-))
úgy látom hogy hati a 17.900 as támaszát azért megtartotta, és USA is 4 pontot emelkedett zárásunk óta...szóval ha a futuresok holnap nem -0.3 -0.5 körül kezdenek akkor van némi remény emelkedni is...
kár hogy méfsem indítottam reggel pozíciót...de hát vakon nem lehet tőzsdézni..
Kozben ajanlom mindenki figyelmebe az alabbi cikket:
http://www.portfolio.hu/vallalatok/energia/zuhan_a_mol_pedig_nem_kene_2.166983.html
Ha ez igaz, es nem lesz mas adojuk, akkor ma szep ugrassal fektettem be MOL-ba 16050-en, es hatiban is lehet meg egy par napos korr. Ha nem, csak hulyites, akkor tovabb le.
He?
NA, majd ha megyek haza Magyarorszagra, akkor nagy tolongasra kell szamitanom a hatarnal? :D Lassan megyunk vissza egyebkent kozben, kicsit tuladott lett a piac, persze 18100 mar a teljes vege lehet felfele. No, nezzuk akkor a magyar bluechip piaci korkepet: MTEL: telefonado (lekuldve a melybe) OTP (nem sorolom) MOL: tul jol tartotta magat, eddig.
Viszont 17800-at ketszer erintette a hati rovidebb tavon, remenysugar 1%-a felcsapott, talan lehet dupla alj?
Remelem nem kuldi el ezt senki Matolcsinak, mert akkor lesz meg par meglepiadonk hirtelen.
Csak OTP-vel léptem- hati longban volt egy kis kör amikor írtam,most viszont várok vele
Ezt a világbarmát ketrecben kéne mutatni mint elrettentő példát! :D
"Matolcsy azt is mondta, "Sorozatosan keresnek bennünket különböző uniós tagállamokból, hogy érdeklődjenek ezen új, izgalmas megoldások után. Megszorítások helyett növekedést segítő adókról beszélünk."