Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1212

Re:

#509736 sztiv1 Előzmény: #509721

Persze azt sem kell elfelejteni hogy jön a MOL osztalék, most alacsonyabból jól bevásárolnak így annyi pénzből több jut,valahogy ki kell elégíteni a támogatóikat

Re:

#509725 Waszeitung Előzmény: #509717

Mondjuk ha előtte megadóztatják és utána veszik át akkor a +5e/db különbözet a zsebben marad...így viszont -5e/db lett belőle,és ez az ember van a parlamentben pedig ezek alapján köbö általános iskola járna neki és egy matek egyes.

És ilyen adóterhekkel hogy fog emelkedni?

Re:

#509721 Hathor Előzmény: #509717

Igen szépen szorhatják MOL pakkot, aztán amikor fordítani akarnak elkezdik visszavenni. Dupla nyereség! Van ennél jobb üzlet?

Re:

#509717 big-ebuy Előzmény: #509714

Matolcsy nem a tőzsde pill.játékát nézi,de a ország bevételét ami fontosabb...mondjuk az se véletlen most jelentik be,attól hogy vettek,shortolhatják is amit nem jelentenek be...ennyi..bár hülye pénz szerzési adó,de ezek mást nem tudnak holmi ctr adókkal próbálják a országot bevételre ösztönözni a gazdasági motor helyretétele helyett,ezt5 a pf leírtam 2008 ba:)szépen hozzák is

Re:

#509714 BigRabbit Előzmény: #509709

En is bebuktam, most jottem vissza, kapcsoltam be a gepet, es sokkot kaptam. MOLban gyorsan nyomtam egy vetelt 16050-tol, a hati kicsinalva. Tapasz kerdesere a valasz, igen, van aki longban van. Egyebkent en nem ertem Matolcsyt. Tud rola hogy a MOLban az allamnak reszesedese van? (Van erre egy mondas, de kihagyom) No, ma ha zarnek, a teljes idei nyero oda lenne. MOL pakkok maradnak, mostanra 17000-es atlaggal, majdcsak fentebb maszik valamikor, ez mostantol hosszu tav, majd meg csipegetek lentebb. Hatiban visszapatt lehet, kicsit tullottuk a jatekot, de elnezve a reggeli forgalmat, ha itt lettem volna sem zartam volna. Aztan 2 perc alatt bukott a MOL. Hat innen szep felkelni. Ketsegem sincs felole, hogy lesz meg lejebb. Szar a kornyezet.

A legszebb az egeszben, hogy az EU-s bejelentes (IMF-es bejelentes elott) innen indultunk. Most ugyanott vagyunk.

Re:

#509711 Hathor Előzmény: #509699

Szerintem nem jó ez az elliott. Ez elvisz az erdőbe így.

4es pont már a lefele jövő elliott Cje lehet. szerintem.

Re:

#509709 Waszeitung Előzmény: #509705

Én is nem tudom mit gondoltam hogy hatilongban leszek ha a félkegyelmű beszél :D

Euroman gondolom tudod a választ: NEM !

Re:

#509705 Frontin Előzmény: #509698

Nézd, nekem sem tetszik amit nálunk művelnek, de ha már így alakult, akkor próbáljunk meg v.hogyan profitálni az ámokfutásukból.

Re:

#509698 Euroman Előzmény: #509680

és a 16500 miért lenne bármire is jó...hisz ugyis nullát ér minden, onnan kell még csak igazán 172x tőkeáttéttel shortolni....a Matolcsy kibhaszott qrva anyját

Re:

#509691 Frontin Előzmény: #509676

Holnap még az Otp-ben kellene egyet "szigetelnünk", aztán talán meg is lehetne a céláram pár napon belül.

Re:

#509688 Waszeitung Előzmény: #509676

De,alaposan megopattam magam,shortban voltam délelőttig napok óta,aztán fordítottam..egész héten nem tudtunk esni,külföld meg gallyra vágva,arra nem gondoltam hogy miattam be is borítják. Nyomtam egy próbalongot délelőtt,csak némileg váratlanul ért hogy Mollyt megtolták lefelé majdnem egy ezressel,gondolom kap vmi különadót…és az is jót tesz neki hogy állami kézben van! :D