Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#509406 Hathor Előzmény: #509387

Volt egy kis visszahúzás, de megy megnit minden tovább le.

Talán elindul a piac most majd le.

Jó esély van rá.

Te neked már tudnod kell, hogy Bux a lényeges grafikon, hati követő.

Kivonod a 200pontot a 700as KT -ból, már ott is van, ahol Bux grafikon.

Magas a kamattartalom, így még háromszögben jobban állt. Ennyi.

#509390 BigRabbit Előzmény: #509386

Idobe telik mindig nekik rajonni, hogy EU kihat rajuk, de azert annyira nem hogy ugyanannyi szazalekkal szakadjanak. A legszebb az egeszben hogy ez mostansag a zarasunk utan tortenik.

Ettol meg nem varok holnap nagy felpattot, csak ha jon valami megnyugtato hir a gorogoktol.

Viszont jol tetted hogy kiszalltal, kicsit lehet megeri moziznod, es szepen jokor beszallni. No szep napot Bud mester, holnap meglatjuk a nyitot, remelem addig USA nem esik be, mint tegnap zarasuk elott egy fel oraval.

#509387 BudFox Előzmény: #509367

mesterien meg van ez tervezve...hiába...számítógépek kereskednek...akkor csak van valami szabály/séma is erre..

#509386 BudFox Előzmény: #509369

USA kezd föltámadni. ahogy kell..hogy holnap reggel a shortosokat megszivassa..aztán meglátjuk..

még jó hogy kiszálltam ma.

#509369 BigRabbit Előzmény: #509364

Az a baj, hogy amig az IMF nem mond semmit, addig a kormanynak nem hisznek. Ha a jegybanktorvenyt modositanak, es meg aznap reagalna az IMF, hogy mehet sracok, akkor lenne ugras, de ideig oraig, mert nagyon kellene egy jo befektetoi hangulat, de a szelsobalosok elszurtak G.o-ban.

#509364 BudFox Előzmény: #509362

Amikor az aljára érünk a kormány majd mond valamit hogy megegyezünk az IMF -el..vagy valami hasonlót..aztán már repülünk is....igy szokott lenni...

ha nem akkor meg ismét shortolom. majd.

#509353 BudFox Előzmény: #509339

USA nagyon esik..ez igy nem longos már....és meg sem akar állni az esésen..máskor fel szokott pattanni.

#509326 Waszeitung Előzmény: #509314

Piszok gyengék vagyunk,promtban 17800 komoly akadály..de innen meg esni nem tudunk,Hathor ferde vonalára ragadtunk..

#509325 BudFox Előzmény: #509312

Na USA is ám....hihetetlen...mikor emelkedésre lenne szükség tuti hogy még egy lapáttal lenyomják a mélybe....hihetetlen...aki irányítja ezt az egészet....

#509314 BudFox Előzmény: #509312

ha ennél lejjebb nem esünk és USA is felkapaszkodna estig akkor van értelme szerintem innen longolni...

full longot akartam bevinni 18.335 - 18.350 -re, forgalom nagyon kevés az esésben, és OTP támasz felett,

egyedül az szólna a short mellett még hogy a tegnapi piros gyertyára ma megerősítés lesz ha igaz..és az a shortot erősíti...

és fölfelé SC kéne..de eddig még nem jött meg...

meglátjuk...

holnap nem leszek..remélem csütörtökre tisztul a kép...lehet jobb is igy nekem.

#509312 BigRabbit Előzmény: #509309

:D ok mester, ahhoz hogy keressek kb 350 ponttal kene legalabb fentebb menni :D es olyan elleneallasokat lenyomni hogy ihajcsuhaj. Persze lefele is korlatosnak tunik. Ezek a gorogok :(

#509309 BudFox Előzmény: #509308

Ez kész :D

Bróker belépett az irodából az én számlámba..ő bevitt egy megbízást....én meg itthonról nem tudok ._) érdekes ez a program..

mindegy....vettem volna longot....de most már inkább hagyom, mára csak a nézelődés lesz.

Ti meg keressetek sokat :-)

#509308 BigRabbit Előzmény: #509306

No para, mindjart zaras, nekem mindig masnapra van meg a frissites es atvezetes :D Addig is mozizzal :D

#509306 BudFox Előzmény: #509301

most hívtam...aszondja minden rendben kell hogy legyen mert átvezette.pedig most se jó :D kész..

egy programozó kell ide..aki átírná a programjukat.