talán mert anélkül 350 is lehetne....
Ezt most én sem értem!
Ez egy túlreakció a forint részéről.
Gyanús, hogy épp most jelent meg Demján viziója a 310-315 közötti kivánatos forint árfolyamról. (?!)
Ha ez igy van, tulajdonképpen miért is müködnénk együtt az IMF-vel?
Ha a görögök tüsszentenek, miért a Forint lesz mindig náthás?
Közvetlenül az Eurót kellene gyengíteniük a javunkra nem?
ja,köszönöm a választ:)azóta nem voltam ebben a totyikban.
8 hónap alatt jött felfelé 8 egységet, úgyhogy nem egyszerű történet.
Elnagyoltam azt a "pár hét múlva" kifejezést. :)
Addig is a 285,5-es támasznak nem szabad elesni. 285,5 felett kellene bevárnia ezt a lassan érkező támaszt. Nem is nagyon fog begyorsulni az érkezése, mert még a bázisban vannak a 2008-as alacsony értékek, amik csak 4 hónap múlva kerülnek ki.
Nem tudom hogy fog összejönni a további gyengülés hosszútávon, úgy, hogy a globál piac meg teljesen felfelé áll szerintem; de a chart ezt mutatja.
Bár összejöhet, hisz 2009. júl-2010.májusa között is simán eloldalazott az eurhuf úgy, hogy a globál piac csak emelkedett és emelkedett.
285,5 fix támasz, 277 emelkedő támasz.
"Pár hét múlva megérkezik alul egy újabb támasz, ami elkezdi felfelé tolni."-ezt szám szerint hová teszed?
illetve időben elképzelésed szerint ez lehet (kitolodhat)junius végén is vagy sokkal korábban?
Felül várják a kanócok 317 felett. Nem most első körben, de ez a múlt heti 285,5 alatti hosszú alsó kanóc komoly ft short erőt mutat. Pár hét múlva megérkezik alul egy újabb támasz, ami elkezdi felfelé tolni.
Szeptember közepe körül pedig statisztikailag is komoly támogatást kap felfelé, kikerülnek a bázisból a 2008. március-augusztus közötti időszak 240 alatti értékei, és lecserélődnek viszonylag hirtelen 260-300-as értékekre (2008. szeptember utáni időszak)
hát igen....de a 373,xxx akkor is mulatságos volt....pláne, hogy hosszú ideig kint volt...
Nagyokat rántanak rajta oda-vissza, ebből bármi lehet, de szerintem sok pénz van az erősödés mögött.....sajna....
AutoQuote
ON | OFF
Related: USDHUF +0.27% | EURUSD -0.17% | OTP.HU +2.09% | ES.F -0.06% | FDX.F -0.33%
<< EUR/HUF (Forex: EURHUF) | Ticker Rank: 16 (+1)
Last
286.551 Ft Date
2012-05-08
08:11:40
Change
+0.211
(+0.07%) High/Low
373.667
286.512
1Y Change
+21.791
(+8.23%) 1Y High/Low
373.667 R
261.860
Open
373.659 Prev.
286.340
Bid
286.551 Ask
288.051
Hiba a Stooq-on!!:) HUF éves csúcsra 373,659-et mutat...csak nem tudnak valamit előre?:))
hát itt pediglen 285-ön ugye át,290 csati,és 292 mozgó....erre többen tesznek ma...a kép alapján.
pedig akkor népi megfigyelés szerint dax short állná....
szóval most lennénk 300 felett jóval ha nem mutyisztánba b@sznák át a fejünk ;-)
na mind1
Jelenleg két végén égetem a gyertyát, egyszerre tartok USDHUF T longot és shortot:-)
de legalább az asszony tudja hol a helye:)
stimmt a buli:)ez a beszéd:)
de,hogy ezt ki tette ki a familiből a nagyközönségnek,arra nagyon kiváncsi lennék:)
örök klasszik:)
hogy egy klasszikust idézzek...:
...anyu az úristen megb@szta azt a büdöskurv@ világot
azbeszt
hát nem tudom...tavaly 4 hónap után dobtam ki nagy veszteséggel, 6 hónap után már nullszaldó lett volna, 8 hónapra rá hatalmas nyereséggel adhattam volna el....nem vagyok türelmes, nekem jobb, ha 2-3 hét pár forint haszonnal dobom...már április közepe óta össze volt készítve eladásra, és lelki szemeim előtt láttam, hogy május elejére 300 fölé jutunk....ilyen brutális változásra nem számítottam...az ilyen napok, mint a mai egy katasztrófa, amikor az eur értéke is csökken, részvények és alapok is lefelé...összességében qrva nagy veszteség....nem tudom ki az a barom, aki ennyire veszi a forintot, máskor tőzsdei gyengüléskor a forint is gyengül, most viszont cseszett...nagyon tartok tőle, hogy májusban beesik a tőzsde, de a huf nem követi, így nincs ami kompenzáljon....mindenesetre a libikóka azon oldalát, ami kisebb veszteséggel megy el, kidobom...jelenleg az eur-ra hajlok, de ha a részvényeim hamarabb emelkednének, akkor előbb azok repülnének.
felidoben vagyunk es k... va sok terhet pakoltak a nepre.most mar ideje a nepszeruseget is figyelni. gyengules sztem csak majd ilyen szept vagy oktober tajban lesz ha csuszik a megallapodas. de addig elkepzelheto a 250-260 ft-os ar is . sztem legalabbis.a piacok kivarnak addig siman.
őszig bírd ki, sztem addig lesz 320 is